Antena Căutare

Jessie Sullivan a intrat în șoc anafilactic din cauza unei schimbări de look. Ce s-a întâmplat

Jessie Sullivan, o femeie în vârstă de 43 ani, a intrat în șoc anafilactic după ce luase decizia de a face o schimbare de look.

femeie cu manusi in maini care isi vopseste parul
Jessie Sullivan, o femeie în vârstă de 43 ani, a intrat în șoc anafilactic după ce luase decizia de a face o schimbare de look. | Shutterstock

Jessie Sullivan, o femeie din Beckenham, Londra, era să își piardă viață din cauza unei alergii foarte puternice care i-a schimbat complet înfățișarea.

Femeia a dezvoltat o energie puternică la o vopsea de păr, deși a utilizat aceeași vopsea de păr pe care o folosește de ani de zile. Ea nu știa ce are și nu a știut nici cum să acționeze atunci când a început să I se umfle fața.

Jessie era să își piardă complet vederea

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jessie este bucătăreasă la cantina unei școli. Femeia s-a vopsit cu aceeași vopsea pe care o folosea de ani de zile, dar nu s-a uitat pe ambalaj și nu a știut că este expirată. Rezultatul a fost unul devastator.

Citește și: Ea este femeia alergică la frig. Ce se întâmplă dacă îi este rece și cum reușește să țină sub control afecțiunea de care suferă

Ea a zis că nu vrea să își mai vopsească vreodată părul după ce a trecut prin această experiență teribilă. După ce s-a vopsit sperând să obțină o nuanță de brunet intens, femeia urma să meargă la petrecerea nepotului ei, dar a decis să își acopere complet fața după ce a văzut că reacția alergică era una foarte puternică, potrivit Daily Mail.

Fața ei s-a umflat imediat și în jurul scalpului i-au apărut iritații și roșeață. Erupțiile de pe piele și ochii umflați au semnalizat faptul că e în pragul unui șoc anafilactic. Mai mult decât atât, femeia și-a pierdut vederea timp de 3 zile.

Jessie a sunat la ambulanță imediat ce a simțit că toate simptomele sunt asemănătoare cu cele ale unui șoc anafilactic. Ea nu a mai testat vopseaua înainte de a o aplica pe păr pentru că obișnuia să folosească aceeași nuanță de la același brand o dată la patru luni pentru a-și reîmprospăta culoarea părului.

Ce simptome a avut Jessie după ce și-a vopsit părul

De această dată, însă, ea nu avea să obțină look-ul obișnuit la care se aștepta. Când s-a trezit a doua zi, avea ochii umflați foarte tare și mai multe eczeme roșii pe piele. Din cauza umflăturilor de la ochi, Jessie Sullivan nu a putut să vadă timp de trei zile.

Roșeața accentuată se întindea pe frunte și pe gât, iar mâncărimea era insuportabilă, potrivit spuselor lui Jessie. Când a ajuns la spital, medicii i-au oferit ajutorul de care avea nevoie, cu antibiotice, steroizi și analgezice.

Citește și: Ea e femeia alergică la bani. Nu îi poate atinge, dar acest lucru n-a oprit-o să facă o avere uriașă. Ce a povestit Emma Killilea

Jessie, care e mama a patru copii, și-a speriat familia când aceștia au văzut-o cât de umflată e din cauza vopselei de păr. Un alt simptom pe care l-a experiementat femeia a fot umflarea și învinețirea limbii.

“Când m-am uitat în oglindă, m-am speriat. (…) Medicii au știut că e o reacție alergică puternică. Nu am putut să îmi duc fiica la școală sau să mă duc la muncă”, spunea Jessie.

Kelly Healey e cea mai tânără bunică din Marea Britanie. Femeia are doar 30 ani. Cum e posibil... De ce nu trebuie să folosești folie de aluminiu (staniol) ca să acoperi resturile de mâncare pe care le pui în frigider...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x