Antena Căutare

Jessy Bunny, adolescenta cu cel mai mare decolteu din Europa. Cum arată acum

Femeia în vârstă de 20 de ani, cunoscută sub numele de Jessy Bunny, s-a transformat într-o Barbie în carne și oase.

jessy bunny Galerie
Femeia în vârstă de 20 de ani, cunoscută sub numele de Jessy Bunny, s-a transformat într-o Barbie în carne și oase. | profimedia

Jessy, originară din Viena, Austria, spune că motivul pentru care a dorit să recurgă la această schimbare este din cauza unei traume din copilărie. Tânăra spune că părinții ei nu o lăsau să se joace cu păpușile atunci când era mică.

De aceea, Jessy Bunny a decis să se transforme într-o păpușă adevărată. Pe măsură ce creștea, nemțoaica devenea din ce în ce mai interesată de modă, frumusețe și machiaj. Din cauza faptului că a copilărit într-o zonă rurală din Germania, părinții ei nu o susțineau să fie prea feminină, să poarte rochițe sau să se machieze.

Acest comportament a afectat-o pe Jessy Bunny, fiind mereu preocupată în secret de fashion și frumusețe. În 2019, după ce a absolvit liceul, Jessy s-a mutat la Viena și a decis să nu își mai reprime feminitatea.

Citește și: O mamă a cheltuit un sfert de milion de euro pe operații estetice! Cum arată azi Krystina Jamieson

La vârsta de 18 ani, Jessy a investit cei 6.000 de lire, pe care părinții ei i-au agonisit pentru ea, pentru a-și plăti un implant mamar. Astfel, Jessy a ales să își mărească sânii de la cupa A la cupa E. Părinții ei nu au sprijinit-o în acest sens, ba chiar s-au supărat foarte tare pentru alegerea ei.

Intervenția chirurgicală a ajutat-o pe Jessy Bunny să capete mai multă încredere în ea. Tocmai de aceea, blondina a fost curioasă să încerce și alte operații estetice care să o ajute să fie și mai frumoasă.

Cinci luni mai târziu, după prima operație de mărire a bustului, Jessy și-a făcut o intervenție la nivelul buzelor, alegând să își injecteze acid hialuronic. În scurt timp, fără să își dea seama, Jessy a devenit dependentă de operații estetice și proceduri cosmetice care au transformat-o treptate într-o păpușă Barbie în carne și oase.

Citește și: Cum arăta Bia Khalifa înainte de operații estetice. Concurenta de la iUmor acoperită doar de măști nu s-a mai ascuns

În august 2020, tânăra nemțoaică, în vârstă de doar 19 ani pe atunci, a recurs la o a doua operație de mărire a sânilor pentru suma de 6.000 de lire. De la cupa E, Jessy a ajuns să poarte cupa K.

La vârsta de 19 ani, Jessy și-a câștigat titlul de adolescenta cu cei mai mari sâni din Europa. În total, tânăra a cheltuit 12.000 de lire pentru implanturile mamare, 6.000 de lire pentru fillere din buze, 1.500 lire pentru botox, 2.000 lire pentru fillerele injectate în bărbie și obrași și 2.500 lire pentru liposucție.

Jodie Palmer i-a uluit pe părinții din curtea școlii. Ținuta tinerei a stârnit un val de nemulțumiri... A cheltuit peste 50 000 de lire sterline pentru tatuaje cu personajelor de benzi desenate. Cum arată Juliane Förster...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x