Jimmy Featherstone a cheltuit peste 14.000 de dolari pentru a arăta ca păpușa Ken. Cum arată după operațiile estetice

Jimmy Featherstone a cheltuit o avere pe operațiile estetice care l-au ajutat să arate ca păpușa Ken.

Jimmy Featherstone a cheltuit o avere pe operațiile estetice care l-au ajutat să arate ca păpușa Ken.

Profimedia

Supranumit și “Bărbatul Ken”, Jimmy, în vârstă de doar 22 de ani, a plătit în jur de 14.000 de dolari pentru fillere de buze, fillere pentru pomeți, injecții cu botox și alte intervenții chirurgicale.

În prezent, Jimmy Featherstone plănuiește să își facă o rinoplastie.

“Acesta este doar începutul”, a declarat Jimmy pentru SWNS.

Scopul său este să arate ca varianta umană a păpușii Barbie Ken.

Jimmy are o pasiune pentru operațiile estetice

“Cred că viața în plastic este fantastică. Întotdeauna am fost o persoană care vrea să iasă în evidență, să iasă din mulțime și acum vreau să arăt puțin mai altfel decât arăt deja. Vreau să arăt ca de plastic, acesta este felul în care vreau să fiu perceput. Știu că nu sunt plăcut de toată lumea , dar nu îmi pasă. Fac ceea ce mă face pe mine fericit”, a mai adăugat Featherstone.

Citește și: O tânără și-a făcut 200 de operații estetice ca să arate ca un desen animat. Cum arată azi Pixee Fox

Pe lângă toate operațiile estetice, Jimmy merge și la coafor pentru a avea o frizură impecabilă la orice oră. Așadar, el are programări săptămânale la salon și se bucură de un stil de viață luxos, purtând mereu haine stilate, luând prânzul în oraș și făcând plimbări cu elicopterul.

De asemenea, bărbatul Ken a dat și o petrecere somptuasă la care a avut un tort cu trei etaje, artificii și a primit un buchet de flori cu banknote lipite de buchet. Evenimentul lui a costat aproape 3.000 de dolari.

“Petrecerea a fost foarte rafinată și absolut fabuloasă. Unii invitați au comparat-o cu o nuntă. Iubesc să cunosc oameni noi și să vorbesc cu ei”, a mai adăugat Jimmy Featherstone.

“Dacă organizez o petrecere, voi avea o limuzină și voi aduce make-up artiști să mă machieze. Asta îmi place mie să fac. Îmi plac lucrurile fine în viață”, spune bărbatul Ken.

A renunțat la școală încă din adolescență

Jimmy Featherstone a renunțat la școală la vârsta de 16 ani și s-a angajat într-un birou unde face muncă administrative. De asemenea, el a mai avut și alte job-uri care l-au ajutat să strângă suficienți bani încât să își poată face operațiile estetice.

Citește și: Cum arată Priscilla Presley la 76 de ani. Operațiile estetice i-au schimbat înfățișarea

În prezent, el lucrează în Hull, fiind parte din afacerea unui prieten pentru care face muncă de promovare.

“Oamenii nu mă cred, dar am muncit mult pentru a plăti pentru tot ce am azi”, a mai spus Jimmy Featherstone.

Noul proiect TV al lui Jimmy Featherstone

Jimmy a mai dezvăluit pentru SWNS că va fi starul unui reality show. Cu ajutorul apariției sale televizate, bărbatul Ken speră să întâlnească dragostea adevărată într-un bărbat mai în vârstă.

Recent, Jimmy a mărturisit că s-a despărțit de iubitul lui cu care a fost într-o relație timp de 3 ani. Partenerul lui avea 40 de ani.

“Fostul meu iubit era mai în vârstă decât tatăl meu, deci lumea mă cunoaște că îmi place să fiu în relații cu bărbați mai în vârstă. Mereu am fost stras de ei. Nu cred că cineva de vârsta mea îmi poate oferi stilul de viață pe care îl doresc, în timp ce o persoană mai în vârstă și cu mai mulți bani, ar putea”, a mai povestit Jimmy.

Fiind mereu îndrăgostit de bunul gust și de hainele de designer, Jimmy vrea să continue să aibă un stil de viață excentric și luxos.

Chiar dacă a fost criticat de către cei din online pentru felul în care arată, lui Jimmy nu îi pasă de părerile celor din jur.

Ultimele știri