Antena Căutare

O tânără și-a făcut 200 de operații estetice ca să arate ca un desen animat. Cum arată azi Pixee Fox

O tânără în vârstă de 30 de ani a recurs la peste două sute de intervenții și operații estetice pentru a ajunge la imaginea dorită. Cum arată azi tânăra cu cea mai subțire talie din lume?

pixie fox, inainte sa isi schimbe radical chipul Galerie
Pixee Fox a recurs la peste 200 de operații estetice, ca să arate precum un personaj de desene animate | sursa foto: Profimedia

Pixee Fox este cunoscută în toată lumea drept femeia care a făcut mai bine de două sute de operații estetice și intervenții, pentru a avea o talie cât mai subțire și pentru a semăna cu personaje celebre din desenele animate.

Încă din anul 2015, tânăra a început să fie subiectul ziarelor și al emisiunilor tv dedicate transformărilor extreme.

Cum arată azi tânăra care a recurs la peste 200 de operații estetice

Blondina și-a fracturat intenționat maxilarul pentru a-și putea face fața mai subțire, și-a operat urechile ca să pară mai ascuțite, precum cele de elf, și-a scos șase coaste pentru a avea cea mai subțire talie din lume și și-a făcut un implant mamar ieșit din orice fel de standard.

Acestea sunt doar o parte dintre numeroasele intervenții și operații estetice la care a apelat, în dorința ei de-a semăna cu celebrul personaj de desene animate Jessica Rabbit sau Mica Sirenă. Ca să pară cât mai „din film”, americanca și-a făcut inclusiv liposucții, injecții sub ochi, patru implanturi cu silicoane în zona pieptului și chiar și-a modificat culoarea ochilor printr-o procedură specială.

Citește și: Jessy Bunny, adolescenta cu cei mai mari sâni din Europa. Cum arată acum

Totuși, atunci când doctorii și-au dat seama că trupul femeii a îndurat mai bine de două sute de modificări, aceștia au anunțat faptul că refuză să mai facă vreo procedură. Pixee Fox a adevenit astfel subiect pentru emisiunea „Botched”, în care sunt prezentate cazurile unor persoane care au apelat la transformări extreme sau care au de suferit de pe urma intervențiilor estetice, arată cei de people.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prezent, blondina din North Carolina (Statele Unite ale Americii) s-a stabilit în Suedia și se recuperează după ce, în anul 2018, a suferit niște complicații după una dintre operațiile estetice.

Pixee Fox a stat o săptămână în comă și, când s-a trezit, medicii i-au spus că are leziuni la creier. De atunci, tânăra este extrem de discretă și abia dacă mai postează imagini sau informații despre ea, semn că ultima operație a afectat-o atât de mult încât a ajuns să își dorească să stea departe de ochii curioșilor și de cei mai bine de patru sute de mii de urmăritori de pe Instagram. De curând, aceasta a dezvăluit faptul că o așteaptă în viitorul apropiat inclusiv un transplant de cornee, ca să repare operațiile nereușite și complicațiile apărute.

Deși sunt mulți care o critică pentru obsesia sa pentru operații estetice, tânăra se declară extrem de mândră de realizările sale, arată cei de la meaww.com.

„Niciodată nu m-am simțit ca un om normal, obișnuit, ci mai degrabă ca o zână sau precum o creatură fantastică. Sunt mândră de ceea ce am realizat. Cred că este o adevărată minune, am o față nouă, un nou corp, înseamnă mult”, a mărturisit americanca, fără urme de regret.

Ce fel de persoană ești, în funcție de pijamaua pe care o porți. Ce arată modelul pe care l-ai ales... Pisica lor a găsit o gaură ciudată în bucătărie și n-au știut ce să facă când au descoperit ce era în interiorul ei. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x