Antena Căutare

Jobul ei este de barmaniță, dar când termină programul se transformă radical. Oamenii nu cred că este real ceea ce face

O tânără în vârsta de 30 de ani care în viața de zi cu zi lucrează ca barmaniță, are o pasiune periculoasă atunci când programul de lucru se încheie. Imaginile care stau dovada acțiunilor sale care pot da fiori.

colaj foto cu barmanita care face scufundari in timpul liber Galerie
Jobul ei este de barmaniță, dar când termină programul se transformă radical. | Profimediaimages.ro

Imagini o surprind pe femeie în timp ce face scufundări în apnee, într-o rețea de peșteri foarte strâmtă, tunelul fiind abia suficient de lat pentru ca trupul ei să încapă. Astfel de locuri sunt rar văzute și vizitate pentru că sunt extrem de periculoase. De cele mai multe ori, oamenii se pot răni grav intrând în astfel de spații înguste și își pot pune viața în pericol.

Citește și: Creatură marină care a speriat și specialiștii | VIDEO. Ce este fiara considerată cel mai mare animal din toate timpurile

Scufundarea în apnee presupune sufundarea în locuri strâmte fără echipament care să ajute respirația

Scufundarea în apnee este o formă de scufundare subacvatică care se bazează pe reținerea respirației până la ieșirea la suprafață, fără a avea niciun echipament de respirație, potrivit Daily Mail.

La fiecare sufundare ea își ia camera pentru a filma momentul, iar cealaltă mână o folosește pentru a se ghida încet prin pista de obstacole subacvatice până când se strecoară prin tunel și iese la suprafață pe partea cealaltă. Timpul total sub apă se întinde pe durata a 30 de secunde.

Alte videoclipuri postate pe conturile sale de socializare o arată făcând cascadorii similare, mii de telespectatori exprimându-și sentimentele ca un amestec de groază și uimire.

Un comentator a scris "acest lucru îmi provoacă atât de multă anxietate, dar este minunat că ai putut face asta", în timp ce altul a exclamat "Este uimitor! Eu aș fi super speriată!".

Citește și: O tânără care a vrut să fie cerșetoare pentru o zi dezvăluie ce descoperire a făcut despre oamenii “cu mâna întinsă”

Scufundarea în apnee are consecințe extreme și uneori mortale, dacă nu este efectuată corect, din cauza limitelor de respirație și a presiunii asociate cu adâncimi atât de mici în apă.

Citește și: Țara în care berea este făcută cu apă de duș reciclată de la o clădire de apartamente de lux. Ce gust are băutura răcoritoare

Pentru toate cascadoriile sale, Tiffany are scafandri de siguranță care o însoțesc

Dacă încearcă să navigheze printr-un tunel subacvatic, sunt în general doi scafandri deasupra găurii și unul care se scufundă cu ea sub apă.

În timp ce ideea de a fi într-un spațiu închis sub apă ar putea provoca panică pentru unele persoane, Tiffany spune că ea găsește "confort" în acest tip de mediu.

Ea explică: “Este vorba mai mult de relaxarea minții, de încetinirea ritmului cardiac și de a fi într-o stare de meditație înainte de scufundare. 'Oamenii au fost meniți să se scufunde... Apneismul este un sport uimitor care m-a ajutat să-mi construiesc tăria mentală, relaxarea este totul în acest sport”.

Tânăra s-a apucat de freediving în urmă cu un an și a trecut la obținerea certificării. Ea spune că pregătirea profesională este imperativă, deoarece acest sport poate fi fatal dacă nu este efectuat corect.

Ea speră că videoclipurile sale vor contribui la educarea publicului cu privire la freediving ca sport, dar și la evidențierea pericolelor implicate.

Citește și: Un medic din Urlați i-a cusut în picior unui tânăr mânerul de frână de la bicicletă și l-a trimis acasă "rezolvat". Cazul bizar

Un bărbat a reușit să-și aducă 7 vaci în propriul balcon. Vecinii, deranjați, au chemat imediat poliția... Așa arată creatura considerată cea mai respingătoare din lume. Imaginile cu această specie de liliac au înfiorat interne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x