Antena Căutare

Jonny Bonello mânca 6000 de calorii pe zi și a ajuns obez! A slăbit 100 de kilograme, dar acum trăiește un coșmar

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Londra a ajuns să cântărească 190 de kilograme din cauza obiceiului său de-a consuma zilnic peste 6000 de calorii. Cum arată azi, după ce a slăbit o sută de kilograme?

Jonny Bonello pe vremea când avea 190 de kilograme (colaj foto) Galerie
Jonny Bonello a început să consume din ce în ce mai multe alimente, adică până la 6000 de calorii, iar stomacul i s-a lărgit în mod inevitabil. | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste ce surprinde transformarea uluitoare prin care a trecut un bărbat pe nume Jonny Bonello, de 46 de ani, din Londra.

Timp de douăzeci și cinci de ani, bărbatul s-a confruntat cu numeroase probleme alimentare și cu proasta gestionare a planului alimentar. De la o zi la alta, Jonny Bonello a început să consume din ce în ce mai multe alimente și mai mult de 6000 de calorii, iar stomacul i s-a lărgit în mod inevitabil.

Cum arată azi bărbatul care a slăbit o sută de kilograme

Omul a dezvăluit că singur putea să mănânce o pâine întreagă, mai multe pachete de biscuiți și batoane de ciocolată de mărime jumbo!

Descoperă mai multe fotografii cu bărbatul în GALERIA FOTO de mai sus

Conștientiza că are o problemă, că nu se poate abține și că este complet greșit ceea ce face, dar nu găsea niciodată motivația să se oprească la timp.

citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Mai mult decât atât, odată ce kilogramele s-au adăugat și situația a scăpat complet de sub control, Jonny Bonello a început să se simtă tot mai rușinat, frustrat și nemulțumit de modul în care arată. Această durere interioară și-a consumat-o tot prin mâncat, singurul lucru în care și-a găsit alinare.

Johnny Bonello ținând un tort aniversar în mâini, pe vremea când avea 190 de kilograme

Jonny Bonello la o aniversare

An de an, greutatea omului a ajuns să depășească noi și noi praguri până când cântarul a ajuns să arate 190 de kilograme!

citește și: Annie Windley a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani și a ajuns la 28 de kilograme! Cum arată azi

Într-o zi, după 25 de ani de coșmar, Jonny Bonello și-a găsit ambiția necesară pentru a se apuca de slăbit. A mers la sală, a ales o alimentație sănătoasă și și-a micșorat considerabil porțiile. Efectele nu au întârziat să apară și bărbatul a slăbit 100 de kilograme, ajungând practic la jumătate față de cum era înainte.

Totuși, după ce a slăbit, acesta și-a dat seama că a apărut o nouă problemă: excesul de piele. Operațiile costă în jur de 18.000 de lire sterline și, fiindcă nu deține această sumă, omul a deschis un cont unde pot dona toți cei care vor să-l ajute să ajungă în cea mai bună formă!

Annie Windley a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani și a ajuns la 28 de kilograme! Cum arată azi... Alida Dreyer a fost părăsită de iubit fiindcă era prea grasă ca să aibă un copil! A slăbit 46 de kilograme și arată supe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x