Antena Căutare

La trei luni de la naștere, o mamă a decis să-i schimbe numele fetiţei sale. Bunica și-a lipit post-it-uri prin casă pentru a nu-l uitat

După trei luni de la naştere, o mămică din Statele Unite a decis să-i schimbe numele fiicei ei. Nimeni nu îl putea pronunţa.

După trei luni de la naştere, o mămică din Statele Unite a decis să-i schimbe numele fiicei ei. Nimeni nu îl putea pronunţa.

Carri Kessler a ales un nume mai puţin întâlnit pentru bebelușul ei: Ottilie. „Am o prietenă în Marea Britanie pe care o cheamă Ottilie şi mi-a plăcut foarte mult, aşa că mi-am dorit acest nume şi pentru fetiţa mea", a povestit tânăra, scrie Daily Mail.

Mamica a își facă grijă chiar din maternitate, deoarece asistentele uitau, pur și simplu, numele fetiței sau îl pronunțau greșit. Nici bunica micuței nu se decurca mai bine. Îşi lipise post-it-uri prin toată casa, pentru a nu-l uita.

Văzând că această problemă persistă și tot mai multe persoane au dificultăți în ceea ce privește pronunțarea numelui cele mici. Astfel, într-un final, au decis să îi schimbe numele în Margot.

Nuntă spectaculoasă, cu costume de mii de euro! Mireasa nici nu s-a văzut. A fost îmbrăcată din cap până în picioare... Ești leneș? Asta înseamnă că ești mai deștept. Ultimele studii ale oamenilor de știință dau totul peste cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x