Leonardo DiCaprio, sacrificii incredibile pentru a pune mâna pe un premiu Oscar: ”Am mâncat ficat crud de bizon! A fost dezgustător!”

 

Faptul că celebrul actor Leonardo DiCaprio își dorește cu orice preț să câștige un premiu Oscar și este capabil de orice pentru acest lucru nu este un secret pentru nimeni, însă puțini știu sacrificiile pe care le-a făcut acesta pentru a-și îndeplini marele vis.

La scurt timp după ce a primit a fost desemnat ”cel mai bun actor” la premiile Globul de Aur, iar tot mai multe voci spun că anul 2016 va fi anul DiCaprio, noi detalii ies la iveală privind sacrificiile făcute de acesta în timpul filmărilor. Mai exact, acesta nu doar că a filmat la temperature mult prea scăzute, ci a dormit în carcase de animale şi a mâncat ficat crud de bizon.

Mai mult de atât, în cadrul unui interviu, DiCaprio a recunoscut  că "The Revenant" a fost cel mai greu film pe  care l-a filmat vreodată.

„Actorul alături de care am lucrat mânca carne crudă de bizon pe tot parcursul repetiţiilor, iar mie mi-au dat un soi de clătită gelatinoasă roşie, care pur şi simplu nu părea reală. Pentru minte nu era autentică. Am vrut să fie real şi am folosit şi eu acel ficat uriaş. A fost complet dezgustător. (...) Partea cea rea este membrana din jurul lui... E ca un balon. Când muști din ea, explodează în gură. Reacţia mea se poate vedea pe ecrane. Nu o să mai fac asta niciodată! Când vizionaţi filmul, veți vedea reacția mea, pentru că Alejandro (n.r regizorul filmului) a păstrat-o. Spune totul. A fost o reacție instinctivă
", a declarat DiCaprio, înainte de lansarea oficială a filmului.

Filmul "The Revenant" are 12 nominalizări la Oscar, iar Leonardo diCaprio a primit, până acum, mai multe primii, printre care se numără şi un Glob de Aur. Mai mult de atât, numeroși critici de film susțin că DiCaprio va reuși, în sfârșit, să ia trofeul mult visat.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe