Antena Căutare

Lesbienele - clientele prosituatelor de lux. "Am îmbrăţişat-o şi am iubit-o de parcă ar fi fost un bărbat."

"Am îmbrăţişat-o Martori ale acelor vremuri povestesc în detaliu scene neobişnuite din viaţa prostituatelor de lux din Antichitate. În lumea elenă şi latină, prostituţia era privită ca o meserie obişnuită, dar cu multe riscuri pentru tinerele care o practicau.şi am iubit-o de parcă ar fi fost un bărbat."

Lesbienele - clientele prosituatelor de lux. "Am îmbrăţişat-o şi am iubit-o de parcă ar fi fost un bărbat." Galerie
FOTO queaprendemoshoy.com | FOTO queaprendemoshoy.com

Martori ale acelor vremuri povestesc în detaliu scene neobişnuite din viaţa prostituatelor de lux din Antichitate. În lumea elenă şi latină, prostituţia era privită ca o meserie obişnuită, dar cu multe riscuri pentru tinerele care o practicau.

Lucian din Samosata, un prozator elen din secolul al doilea, povestește în detaliuviaţa prostituatelor de lux din vremea sa. Îşi practicau meseria ca pe orice altă profesie şi se bucurau de mai multă libertate decât alte femei din societate. Multe dintre ele erau pregătite din copilărie de mamele lor pentru a deveni curtezane, arăta Lucian, într-un capitol al lucrării sale „Mimii şi curtezanele”: „Corina, acum vezi că nu a fost aşa groaznic să îţi pierzi virginitatea. Ţi-ai petrecut prima noapte cu un bărbat.”

Într-un capitol din cartea sa, autorul Lucian din Samosata, dă exemplul unei mame care își îndeamnă fiicasa să se ataşeze de bărbaţi înstăriţi şi nu de cei atrăgători, cei din urmă nu îi vor lăsa nimic.

Lesbienele - clientele prosituatelor de lux. "Am îmbrăţişat-o şi am iubit-o de parcă ar fi fost un bărbat."

FOTO queaprendemoshoy.com

FOTO queaprendemoshoy.com

„O ştiam pe Daphnis de când era în zdrenţe, înainte de a-şi da seama că poate câştiga destui bani folosindu-şi corpul. Acum, uită-te la ea. Umblă ţanţoşă ca o regină, s-a înzorzonat cu aur, poartă rochii împodobite şi nu are mai puţin de patru sclavi în urma ei. Le-a obţinut pe toate acestea în primul rând, îmbrăcându-se elegant şi fiind amabilă şi veselă cu toată lumea. Nu se hlizeşte la toate mărunţişurile, cum faci tu, însă doar zîmbeşte, ceea ce o face mai atrăgătoare. Este vicleană, dar nu-şi înşeală clienţii. Când este plătită să participe la un banchet, are grijă să nu se îmbete, căci este prostesc, iar bărbaţii nu suportă acest lucru. Nu se îndoapă cu mâncare ca o imbecilă, astfel că atunci când intră în pat cu vreun iubit este în stare să îl satisfacă. Şi niciodată nu se ghiftuieşte cu vin, ci îl bea încet, în linişte, cu sorbituri delicate. Ea niciodată nu vorbeşte mai mult decât este necesar şi nu se înghionteşte cu cineva dintre cei prezenţi, ci are ochi doar pentru cel care a plătit-o. De aceea toată lumea o apreciază. Apoi, când vine vremea să se culce cu clientul ei, nu recurge la obscenităţi, ci îşi face treaba cu grijă şi afecţiune. În pat, are doar un lucru în minte, să îşi câştige bărbatul şi să îşi facă un amant stabil din el. De aceea toată lumea o vorbeşte de bine”

Lesbienele erau clientele prostituatelor de lux

Într-un capitol denumit Lesbienele, Lucian povestește în detaliu relațiile intime dintre femei:

„Megilla, înfierbântându-se şi asudând, şi-a dat jos peruca. Nu bănuiam că poartă un păr fals. Era rasă neted ca un atlet, un pic înfricoşătoare când mi-a spus: <>. Vorbele ei m-au amuzat şi am început să chicotesc. <>. A fost atât de convingătoare că am lăsat-o. Şi trebuie să ştii că mi-a oferit în dar un colier splendid şi câteva tunici din cea mai bună pânză. Am îmbrăţişat-o şi am iubit-o de parcă ar fi fost un bărbat. Apoi m-a sărutat pe tot corpul, respirând din greu, emoţionată de marea plăcere şi dorinţă care o poseda”, relata tânăra, în lucrarea lui Lucian.

Potrivit istoricilor, în Roma Antică, prostituţia era permisă, iar bordelurile private funcţionau în casele unor cetăţeni din înalta societate. Încăperile erau decorate cu imagini pornografice, cele mai populare astfel de fresce, care ilustrau scene de sex şi orgii sexuale, fiind descoperite în ruinele oraşului antic Pompeii, în celebrele sale lupanare (bordeluri).

(sursa: Adevărul )

Banane, cereale, sfeclă și orez! Al tău ce mănâncă? Cum arată mesele copiilor din întreaga lume (Foto)... Cum a apărut primul bancomat din lume și PIN-ul: ”Nevastă-mea nu putea ține minte mai mult de 4 cifre”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x