Antena Căutare

Licoare frantuzeasca, marketing japonez: Scaldatul in vin, o traditie care vinde bine

Ati auzit cu siguranta teoriile potrivit carora o baie in lapte face minuni asupra pielii. Dar vinul, se pare, e si mai bun! In Japonia, o marca frantuzeasca de vin isi face reclama oferindu-le amatorilor ocazia sa se scalde in licoare. Iar efectul este vizibil.

Sa faci o calatorie in Japonia primavara, cand infloresc ciresii, este fara indoiala o experienta unica. Ce-ati spune insa de o baie intr-o piscina umpluta cu... vin? Rasfatul e posibil tot in Tara Soarelui Rasare. Mai exact in localitatea Hakone, acolo unde localnicii se scalda in licoare, in fiecare an, in luna noiembre.

Mii si mii de sticle de vin frantuzesc ajung aici in fiecare an. Asa s-au gandit producatorii unei renumite marci sa-si faca reclama pe piata japoneza. Si nu dau gres niciodata. Mai ales ca isi lanseaza de fiecare data "colectiile" de sezon.

Un lucru este cert. Evenimentul atrage de fiecare data atentia presei si, evident, a consumatorilor de vinuri de calitate. Iar respectivele soiuri ajung imediat dupa pe rafturile magazinelor.

"Fantomele" de pe Facebook: 8.000 de utilizatori mor in fiecare zi... Cel mai sarac presedinte din lume! Castiga 1.800 de dolari pe an si locuieste la o ferma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x