Antena Căutare

Lily a revenit acasa cu doi ani intarziere. A plecat copil si s-a intors...femela!

Stapanul porumbitei au crezut ca Lily a picat victima vreunui uliu agresiv si renuntase sa o mai astepte

Minune in Stockport (Marea Britanie) cand Alan Barnett, mare columbofil din zona, a observat cum Lily, porumbita pe care n-o mai vazuse de doi ani ani, s-a intors singurica acasa.

E adevarat, Lily era un pic schimbata, mult mai matura si parca ceva mai trecuta prin viata. In urma cu doi ani, stapanul porumbitei o lasase undeva in departare pentru a participa la o cursa a carei destinatie finala trebuia sa fie gospodaria britanicului.

Numai ca pasarea, tanara si neajutorata, a cam ratacit drumul vreo doi anisori, insa pana la urma toata aceasta poveste emotionanta a avut happy-end. Lily s-a intors, insa stapanul ei nu a parut foarte multumit de modul in care pasarea s-a prezentat acasa: “Nu se simtea foarte bine cand a ajuns. Se vedea ca zburase multi kilometri. Era obosita si foarte schimbata. Sincer, nu mai credeam ca se va intoarce dupa doi ani de absenta. Credeam ca a fost mancata de vreun uliu ”, a spus Alan pentru manchestereveningnews.

Ipad-ul, "drogul" celor mici. Cum se face “detoxifierea digitala?"... Inca un STUDIU: Fumatul te face sa arati mai in varsta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x