Antena Căutare

Limuzina lui Barack Obama s-a blocat in poarta ambasadei SUA la Dublin

Presedintele american, Barack Obama a avut parte de o surpriza ciudata, in cadrul vizitei la Dublin. Limuzina blindata in care se afla alaturi de sotia sa a ramas blocata in poarta ambasadei, conform AFP.

Mai exact, "Bestia", cum este denumita de Serviciile Speciale, a ramas blocata intr-o piesa din sistemul de inchidere a portilor.

Nici vehiculele convoiului prezidential nu au fost scutite de probleme, dar limuzina prezidentiala a avut o reala problema, sasiul masinii fiind avariat in urma incidentului.

Presedintele si sotia sa au ramas in masina cateva minute, pana ce agentii de securitate au stabilit ca pot iesi.

Limuzina prezidentiala valoareza in jur de 300.000 de dolari, este echipata cu pneuri speciale, cu care se pot parcurge distante considerabile chiar daca sunt sparte.

De asemenea, limuzina este blindata in totalitate, fiind capabila sa reziste, teoretic, inclusiv exploziilor de grenade.

Sursa: Antena3

Nou record pentru viteza de transfer de date: 26 Tbit/s... Tigru de plus, "alungat" cu elicopterul de pe un teren de golf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x