Antena Căutare

Linia inimii "spune" multe despre personalitatea ta! Priveşte bine în palmă şi vei afla lucruri surprinzătoare

Se spune că linia inimii "ascunde" anumite trăsături de personalitate şi scoate la iveală calităţile şi defectele pe care le are o persoană.

Linia inimii "spune" multe despre personalitatea ta! Priveşte bine în palmă şi vei afla lucruri surprinzătoare
| secretele.com

Se spune că linia inimii "ascunde" anumite trăsături de personalitate şi scoate la iveală calităţile şi defectele pe care le are o persoană.

Potrivit secretele.com, iată cele mai importante caracteristici:

A) In cazul in care linia inimii se termina sub degetul mijlociu, pot spune ca te-ai nascut pentru a conduce. Esti o persoana ambitioasa, independenta si inteligenta. Judeci destul de mult inainte de a lua o decizie. Ai un comportament autoritar si de cele mai multe domini persoanele cu care intri in discutii. Esti o fire destul de rece si insensibila in relatiile cu cei din jur.

Semnificații INTERESANTE! Privește imaginea, vezi ce formă are fața ta și descoperă-ți personalitatea

B) Daca linia inimii se termina intre degetul aratator si mijlociu, atunci esti persoana care se lasa foarte usor influentata. Asculti sfaturile tuturor si de aceea esti uneori ezitant in deciziile pe care le iei. Pentru ca stii sa asculti pe toata lumea, esti considerat a fi o persoana de incredere. O calitate deosebita este aceea ca ai foarte mult bun simt.

C) In cazul in care linia inimii se termina sub degetul aratator, in adancul tau esti o fire intuitiva. Esti tipul de persoana care intelege oamenii cu adevarat. Prin gesturile si gandirea ta, nu lasi pe altii sa vada cat de multe stii. Esti o persoana care citeste omul doar ascultand tonalitatea vocii. Pe langa faptul ca citesti oamenii, stii foarte bine cum poti fi si tu citit. Stii foarte bine cand esti manipulat si stii sa manipulezi si tu la randul tau, insa destul de rar recurgi la asta.

Ce spune despre tine modul în care dormi? Cinci poziţii de somn şi tipurile de personalitate asociate! Tu unde te încadrezi?

D) In cazul in care linia inimii se termina intre degetul aratator si degetul mare, esti tipul de persoana grijulie. Ai foarte multa rabdare si esti intotdeauna bine intentionat. Ai o inima mare si ajuti pe toata lumea. Tu esti deschis cu orice persoana pe care o intalnesti, arati lumii totul si nu ai nimic de ascuns.

Sursa: secretele.com

„Pisica extraterestră” te va lăsa mut de uimire! Animalul are niște ochi UNICI în lume, sigur nu ai mai văzut așa CEVA! ... Trebuie NEAPĂRAT să ai și tu așa CEVA când mergi în club! Toți o să fie cu ochii pe tine și vor spune ”WOW, ce mișcări!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x