Antena Căutare

Lista lucrurilor care ne scurteaza viata

Una dintre cauzele care ne pot scurta viata este depresia. In cazul in care aveti mintea plina de ganduri negative, veti trai cu doi ani si jumatate mai putin. De asemenea, fumatul ne ia o gramada de ani din viata: aproximativ 14. Daca mai si beti alcool in cantitati apreciabile, mai taiati inca cinci, sase ani.

Pana si banalul spalat pe dinti e de natura sa ne faca mai longevivi. Nu o faceti, va scurtati viata cu sase ani. Oarecum previzibil, cei mai expusi factorilor enumerati anterior sunt barbatii.

Iar daca barbatii mai sunt si necasatoriti, pot sa-si ia "adio" de la inca cinci ani din viata.

"Burlacia este unul dintre factorii care se pare ca scurteaza cantitatea si calitatea vietii. Cuplurile, familistii au o mai mare grija de viata, de sanatatea lor pentru ca mediul familial ne ofera un sentiment de siguranta, confort, echilibru", explica apifitoterapeutul Ruxandra Constantina.

In momentul in care se casatoresc, totul se schimba. Practic, barbatii nu vor mai fi pe minus, ci pe plus. Plus opt ani de viata.

"O viata sexuala echilibrata, cu partenerul de cuplu, cu moderatie, reprezinta un element benefic pentru sanatatea intregului organism. O activitate sexuala ne detensioneaza, ne creste tonusul, stimuleaza inima, circulatia si arde calorii", mai spune specialistul.

Daca suntem in regula la toate capitolele, putem sa ne prelungim viata cu ajutorul animalelor de companie.

Puteti urmari toate editiile Observatorului Special pe AntenaPlay.ro.

Doua fane ale lui Paul Mccartney au primit raspuns la 50 de ani dupa ce si-au contactat idolul... Horoscopul zilei cu Andreea Joita. Vezi ce iti rezerva astrele pentru 1 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x