Antena Căutare

Locuitorii unui sat, speriați de o creatură mistică. Unii dintre vecini susțin că au văzut-o

Locuitorii dintr-o provincie din Filipine cred că există o creatură de mici dimensiuni care le vizitează zona pe timp de noapte.

Locuitorii unui sat, speriați de o creatură mistică. Unii dintre vecini susțin că au văzut-o

captură video Facebook, Profimedia

Poliția locală le recomandă oamenilor să nu intre în panică și să se abțină de la răspândirea zvonurilor neverificate.

Citește și: A băgat 3 kg de silicon pentru a avea corpul perfect. Dorința ei a fost să arate ca o păpușă Barbie, dar s-a transformat total

Locuitorii unui sat, speriați de o creatură mistică. Unii dintre vecini susțin că au văzut-o

Poliția din orașul Talisay continuă să investigheze presupusa apariție a unui „manananggal” în zona Sitio Mangga, așa cum susțin unii dintre localnici, notează presa străină.

Oamenii susțin că acea creatură mitică, cunoscută în Filipine, se află în satul lor și ar fi văzută de unii dintre cei care locuiesc acolo.

În așteptarea anchetei lor, Randy Caballes, șeful secției de poliție a orașului Talisay, a cerut publicului să coopereze și să rămână calm.

Citește și: El este bărbatul supranumit și „Nostradamus al zilelor noastre”. Care sunt previziunile pe care le-a făcut și câte s-au adeverit

El i-a încurajat pe toți să se abțină de la răspândirea zvonurilor nefondate referitoare la prezența manananggalului, deoarece acest lucru poate provoca și mai multă panică.

Un manananggal este o creatură mitică din Filipine al cărei corp superior se separă de corpul inferior. Un videoclip a devenit viral zilele trecute, după ce un internaut l-a postat pe contul său de socializare.

Șeful secției de poliție a spus că a primit raportul despre acest incident. Personalul de la Biroul pentru Protecția Femeii și Copiilor (WCPD) a plecat imediat în zonă. În baza investigației lor, două localnice susțin că au văzut această creatură mitică.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe vecinul care dădea televizorul la maxim noaptea. Nu se putea odihni și a copt cea mai cruntă mișcare

Ele ar fi mers în casa unui vecin pentru a-și lua conexiunea Wifi. Când se întorceau spre casa lor, ar fi văzut un manananggal deasupra acoperișului casei unui vecin.

Caballes a spus că poliția l-a interogat pe bărbat, spunând că a observat ceva neobișnuit atunci. Le-a auzit însă pe cele două localnice strigând și plângând.

Poliția a intervievat și un alt vecin, a cărui casă este aproape de a bărbatului, iar acesta a susținut același lucru.

Citește și: O femeie a pus o felie de carne pe tocător, dar bucata a început să miște! A filmat totul și a arătat dovada | VIDEO

„Poliția depune toate eforturile pentru a face lumină în cazul acestui eveniment. Sperăm să găsim răspunsuri la întrebările care ne frământă”, a transmis șeful poliției.

A băgat 3 kg de silicon pentru a avea corpul perfect. Dorința ei a fost să arate ca o păpușă Barbie, dar s-a transformat... Câinele unei familii începea brusc să latre în timpul nopții, așa că au instalat o cameră. Ce au descoperit...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x