Antena Căutare

Londra: Masinile neasigurate, confiscate si casate

Primarul Londrei, Boris Johnson, vrea sa declare razboi soferilor care circula cu masini neasigurate. Intr-o conferinta a Partidului Conservator britanic, Johnson a declarat ca ii va cere sefului politiei metropolitane, Bernard Hogan Howe, sa implementeze un sistem prin care sa identifice automobilele fara asigurare, pe care, apoi, organele abilitate sa le confiste si sa le caseze, informeaza Sky News.



Primarul Londrei a declarat ca "el intelege principiul lui Al Capone care spune ca daca distrugi lucrurile marunte, cele mari vor incepe sa aiba mai multa grija" si a explicat ca "in Merseyside s-a folosit un sistem ANPR, de recunoastere automata a placutelor de inmatriculare, pentru a se identifica toate masinile fara asigurare sau fara impozitele platite", care a dat rezultate.

"Soferii au avut doua optiuni la Merseyside: fie sa vina sa-si revendice masinile conficate, caz in care erau arestati, fie sa le abandoneze, caz in care au fost duse la casat" (...) Rezultatul: mii de masini au fost distruse si criminalitatea economica a scazut cu 40%", a mai spus Johnson.

FOTO! Baiatul cu opt membre a fost operat... Amuzant: Obama, mascota unui restaurant fast-food...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x