Antena Căutare

Lumea se va transforma! Ce spune despre apocalipsa liderul Consiliului National al Batranilor Mayasi!

Profetiile mayasilor arata ca lumea, asa cum o cunoastem in ziua de astazi, se va sfarsi in 2012. Nebunia Apocalipsei a speriat o multime de oameni, un pamantean din zece chiar fiind convins ca sfarsitul lumiii vine pe 21 decembrie. In realitate, batranii mayasi spun ceva cu totul diferit de ceea ce am auzit pana acum. Ei nu nu sunt de acord cu ideea ca 21 decembrie 2012 este sfarsitul calendarului lor.

Wakatel Utiw, lider al Consiliului National al Batranilor Mayasi, protectorul calendarului mayas si liderul spiritual mayas al generatiei 13, spune ca sfarsitul calendarului mayas nu are nicio legatura cu sfarsitul lumii. Mai mult, barbatul explica faptul ca 21 decembrie 2012 ar putea sa nu fie nici macar sfarsitul acestui ciclu al calendarului mayas.

"Contrar parerilor populare, batranii mayasi nu sunt de acord cu ideea ca 21 decembrie 2012 este sfarsitul calendarului lor. Un nou "Soare" reprezinta inceputul unui nou ciclu lung al calendarului Numarare Lunga, care dureaza aproximativ 5200 de ani, despre care acestia spun ca s-ar putea sa nu se intample decat peste multi ani de acum incolo", spune Wakatel Utiw, potrivit financiarul.ro.

“Antropologii viziteaza locatiile templelor, citesc inscriptii si inventeaza povesti despre civilizatia Mayasa, insa nu interpreteaza corect semnele descoperite. Este doar imaginatia lor. Altii scriu despre aceasta pofetie in numele mayasilor. Spun ca lumea se va sfarsi in decembrie 2012. Batranii mayasi sunt foarte suparati din aceasta cauza. Lumea nu se va sfarsi. Lumea se va transforma", afirma si batranul si preotul mayas Carlos Barrios, care a studiat intens calendarele mayase.

Leonzo Barreno, un nativ din Guatemala, care a fost antrenat de batranii mayasi sa analizeze calendarele antice, spune ca “acest concept de apocalipsa este o interpretare falsa” a calendarului Numarare Lunga si ca batranii mayasi l-au invatat ca 21 decembrie 2012 marcheaza pur si simplu inceputul unui nou calendar.

Citeste si Jurnalul!

Doi pui de echidna sunt atractia unei gradini zoologice din Australia... Sfarsitul lumii asa cum o stim. Ce scrie intr-un raport oficial al serviciilor secrete americane despre anul 2030...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x