Antena Căutare

Lux şi extravaganţă ca-n filme! De asta au parte pasagerii care călătoresc în CELE MAI LUNGI ZBORURI din lume

V-aţi întrebat vreodată care sunt cele mai lungi zboruri din lume? Pentru cei care călătoresc zeci de ore şi traversează sute de mii de kilometri, companiile aeriene oferă lux, confort şi delicatese culinare.

Lux şi extravaganţă ca-n filme! De asta au parte pasagerii care călătoresc în CELE MAI LUNGI ZBORURI din lume Galerie
Zborul Doha (Qatar) – Houston (Statele Unite)

V-aţi întrebat vreodată care sunt cele mai lungi zboruri din lume? Pentru cei care călătoresc zeci de ore şi traversează sute de mii de kilometri, companiile aeriene oferă lux, confort şi delicatese culinare.

Iată o listă cu cele mai lungi zboruri din lume:

1. Newark (Statele Unite) - Hong Kong (China)
Durata zborului: 16 ore
Distanţa: 13.000 km


Pasagerii au la dispoziţie paturi de firmă, ecrane video cu 150 de ore de programe la cerere, precum şi încărcătoare USB. De asemenea, compania aeriană “United Airlines” vrea să ofere clienţilor săi conectivitate Wi-Fi în timpul zborurilor ce traversează Oceanul Pacific.


2. Sydney (Australia) – Dallas (Statele Unite)
Durata zborului: 16 ore
Distanţa: 13.800 km


Pentru un asemenea traseu, compania aeriană “Qantas” pune la dispoziţie 58 de paturi la clasa “business” şi 270 la clasa “economic”. Oamenii se pot relaxa pe scaune care se mulează perfect pe corpul pasagerului. De asemenea, un snack-bar cu zeci de produse le stă la dispoziţie non-stop.


3. New York/Newark (Statele Unite) - Hong Kong (China)

Durata zborului: 16 ore şi 5 minute
Distanţa: 13.000 km


Pe lângă spaţiul extrem de mare şi intimitatea de care dispun, clienţii companiei „Cathay Pacific” se răsfaţă cu preparate gătite de cei mai buni bucătari din Hong Kong.


4. Johannesburg (Africa de Sud) - New York (Statele Unite)
Timp de zbor: 16 ore şi 15 minute
Distanţa: 12.801 km


Avioanele companiei “South African Airways” sunt echipate cu 45 de paturi luxoase la clasa “business” şi 275 la clasa “economic”. Pentru cei care suferă de claustrofobie există scaune special amenajate, într-un spaţiu diferit, mai luminos şi mai aerisit.


5. Doha (Qatar) – Houston (Statele Unite)

Durata zborului: 16 ore şi 20 de minute
Distanţa: 12.901 km


Când te aşezi pe scaunele celor de la “Qatar Airways”, te simţi ca acasă. Spaţioase, foarte comode, acestea oferă pasagerilor un somn odihnitor. Mai mult, oamenii pot lua oricând şosete, prosoape şi multe alte obiecte din categoria “strict necesar”.


6. Dubai (Emiratele Arabe Unite) – Houston (Statele Unite)
Durata zborului: 16 ore şi 20 de minute
Distanţa: 13.145 km


Magnaţii din industria petrolieră vor aprecia semnele "nu deranjați", mini-baruri personale şi cina cu preparate sofisticate. Scaunele din piele, cu masaj şi trusele de machiaj pentru doamne sunt doar câteva dintre facilităţile puse la dispoziţie de compania aeriană “United Arab Emirates”.


7. Los Angeles (Statele Unite) – Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite)

Durata zborului: 16 ore şi 30 de minute
Distanţa: 13.502 km


Pentru familiile care călătoresc cu “Etihad Airways”, compania pune la dispoziţie bone pentru copii, astfel că părinţii se pot bucura de tot luxul din dotare: cele mai scumpe băuturi, ecrane video pe care poate rula orice îşi doreşte pasagerul.


8. Dubai (Emiratele Arabe Unite) - Los Angeles (Statele Unite)
Durata zborului: 16 ore şi 35 de minute
Distanţa: 13.420 km


Opulenţă, strălucire şi lux mai ceva ca-n filme! Asta oferă “United Arab Emirates” clienţilor săi. Wi-Fi la discreţie, precum şi un spaţiu amenajat asemenea unui mini-club, unde pasagerii pot gusta din cele mai spectaculoase cocktailuri.

9. Atlanta (Statele Unite) – Johannesburg (Africa de Sud)
Durata zborului: 16 ore şi 55 de minute
Distanţa: 13.581 km


Nici n-ai spune că zbori! Pentru cei care călătoresc pe această rută, “Delta Air Lines” oferă trei mese bogate, cu specialităţi americane şi africane, posibilitatea de a te odihni pe un pat de lux, precum şi un birou special, pentru cei care vor să-şi petreacă cele 16 ore muncind.

Imaginile de mai sus vorbesc de la sine!

Peştii vor avea probleme la locul de muncă! Horoscopul zilei de 12 septembrie, cu Andreea Joiţa... VIDEO! Barul unde închini un păhărel şi începi să te rogi la cele sfinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x