Antena Căutare

Mai fericiți atunci? Ce jucării primeau copiii, în comunism, de la Mos Gerilă. Era bucuria mare în dimineața de Crăciun!

O parte dintre cei care au trăit în perioada comunismului afirmă, cu mâna pe inimă, ca bucuria era alta. Dacă astăzi copiii au acces la cele mai năstruşnice şi performante jucării, pe vremea lui Ceauşescu gama era una destul de limitată. 

O parte dintre cei care au trăit în perioada comunismului afirmă, cu mâna pe inimă, ca bucuria era alta. Dacă astăzi copiii au acces la cele mai năstruşnice şi performante jucării, pe vremea lui Ceauşescu gama era una destul de limitată.

Jucăriile pe care le primeau atunci cei mici, de la Moş Gerilă (devenit, după 1990, Moş Crăciun), erau, de cele mai multe ori, păpuşi din plastic, în cazul fetiţelor, sau macarale şi soldăţei în cazul băieţilor.

Însă bucuria era incomparabila. Părinţii făceau ce făceau şi, în dimineaţa de Crăciun, veselia izbucnea în sânul familiei, când cei mici găseau daruri aşezate sub brad.

Cum arătau jucăriile în perioada lui Ceauşescu? Simple, dar extrem de îndrăgite.

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun! Colecție de texte și urări pentru cei dragi. Până și cea mai pretențioasă rudă va f... LAST CHRISTMAS! George Michael, artistul cu ”o voce de patru octave”, dar cu o carieră marcată de excese: Droguri, depre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x