Antena Căutare

Ai probleme în relaţia cu partenerul? Vezi ce spun astrele! Cât de infideli sunt bărbaţii în funcţie de zodie

Găsirea unui partener fidel poate să fie o problemă destul de complicată, aşa că astrologii ne sfătuiesc să ţinem cont de ce "spun" zodiile. Iată câteva caracteristici pentru fiecare în parte!

Găsirea unui partener fidel poate să fie o problemă destul de complicată, aşa că astrologii ne sfătuiesc să ţinem cont de ce "spun" zodiile. Iată câteva caracteristici pentru fiecare în parte!

Berbec

Bărbatul născut în zodia Berbec este plin de viaţă şi mereu activ, iar monotonia este cel mai mare duşman al său. Dacă relaţia de cuplu ajunge într-un punct în care acesta nu mai are nicio satisfacţie de pe urmă sa, în mod sigur va fi tentat să calce strâmb.

Taur
Deşi extrem de senzuali, cei născuţi sub semnul zodiacal al Taurului iubesc siguranţa unei relaţii stabile. În cazurile rare în care au "călcat strâmb", Taurii transformă chiar şi relaţia extraconjugală într-o relaţie stabilă, de lungă durată. Ei sunt fidelii zodiacului. De obicei, se căsătoresc repede şi îşi fac mereu planuri de viitor.

Gemeni
Nu degeaba se numesc aşa – cei ghidaţi de această energie astrală au capacitatea de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp. Carismatici, glumeţi, deschişi spre distracţii şi cu sexualitate debordantă, Gemenii pot fi amanţii perfecţi.

Rac
Deşi complicaţi, cu trăiri interioare greu de înţeles de către parteneri, cei născuţi sub semnul zodiacal Rac trăiesc pentru a oferi şi a primi stabilitate. Dacă eşti într-o relaţie cu un Rac, grija că s-ar putea uita la altcineva va fi aproape inexistentă.


Leu
Nu poţi spune cu certitudine în care categorie se încadrează enigmaticul Leu – poate fi extrem de loial, dar şi foarte degajat atunci când vine vorba de infidelitate. Cei născuţi sub semnul Leului iubesc relaţiile de lungă durată şi se implică până la "ultima picătură", dar totodată aleg despărţirile imediat cum înţeleg că nu mai există şanse de salvare. Aşadar, Leul poate înşela cu uşurinţă, deşi mai degrabă alege despărţirile decât infidelitatea.

Fecioară
Bărbatul Fecioară pune accent pe stabilitate, iar atunci când se implică într-o relaţie de durată, el face tot posibilul ca totul să meargă foarte bine. Nu-i place să înşele şi în mod sigur nu va întoarce capul după alte femei. Dar, atunci când va avea senzaţia că relaţia voastră are defecte şi că nu se poate baza pe tine, în mod sigur va calca strâmb.

ŞTIREA CONTINUĂ AICI!

„A început deja al Treilea Război Mondial”! Anunțul făcut de tot mai multe publicații americane stârnește panică!... Frumusețea asta libaneză s-a supărat foc din cauza unei poze pe Facebook! Uite ce scandal a provocat Miss Liban!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x