Antena Căutare

Mama și-a obligat puștiul de doar șase ani s-o ducă în fiecare lună la restaurant! Și motivul te va emoționa!

O mamă și-a obligat puștiul de doar șase ani să o ducă în fiecare lună la restaurant, iar motivul i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

O mamă și-a obligat puștiul de doar șase ani să o ducă în fiecare lună la restaurant, iar motivul i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

Nikkole nu a avut o viață ușoară și a suferit numeroase abuzuri. De aceea, femeia a decis să își crească băiatul de șase ani cât mai bine, astfel încât acesta să știe cum să se poarte cu o femeie și cum să o respecte.

„În fiecare lună, puștiul meu de șase ani mă scoate la restaurant. Îmi deschide ușa, îmi trage scaunul, îmi vorbește frumos și facem conversație, plătește nota și chiar lasă și bacșiș pentru chelner.

Făcând asta, eu îl învăț de fapt cum să trateze o doamnă la o întâlnire. Cum să îi arate respect femeii pe care o iubește. Ne lăsăm telefoanele deoparte și vorbim. Și învățăm prin joacă”

Femeia a dat tuturor o lecție de viață și a demonstrat că educația nu are vârstă, ci doar voință!

Citește și:

Pictează dumnezeiește, deși este orb! „Depășește orice imaginație, este incredibil ce face el aici”

Un câine s-a apucat să se uite la un film horror și reacția lui a devenit virală! Ce a făcut patrupedul... Senzaţia internetului! Doi căţei s-au “căsătorit” iar şedinţa foto de după este adorabilă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x