Antena Căutare

Manelizarea Facultății de Medicină! Videoclipul manelistei Carmen Șerban a fost filmat în biblioteca în care se pregătesc mii de viitori medici anual

„UMF Carol Davila”, instituția de prestigiu care produce medici, a permis filmarea unui videoclip al unei manele chiar în incinta facultății. În acea bibliotecă am tocit mii de pagini, ca un intelectual tâmpit ce sunt“. Așa își începe ultima postare pe Facebook, medicul Vasi Rădulescu, creatorul doclandia.ro.

„UMF Carol Davila”, instituția de prestigiu care produce medici, a permis filmarea unui videoclip al unei manele chiar în incinta facultății. În acea bibliotecă am tocit mii de pagini, ca un intelectual tâmpit ce sunt“. Așa își începe ultima postare pe Facebook, medicul Vasi Rădulescu, creatorul doclandia.ro.

Profund surprins, medicul spune că a primit de la un student la UMF „Carol Davila“ din București un link la o manea care s-a filmat în incinta bibliotecii Facultății. Imaginile nu mai au nevoie de nicio explicație, așa că o să redăm integral mesajul tânărului student, medic în devenire.

Prea valoroase pentru studenți, dar folosite la filmări

„Acesta este un videoclip al unei manele. Este filmat în biblioteca mare din UMF Carol Davila, pe parchetul pe care au călcat, cândva, George Emil Palade, Ion Cantacuzino, Prof. Gerota sau Victor Babeș. Aici s-a ajuns, la o asemenea prostituție pentru câteva mii de euro, probabil, într-una din cele mai importante instituții academice din țară. Eu, ca student, sunt profund dezamăgit. Îmi va fi greu să mai intru la fel în bibliotecă. Nu mai spun că, la unele cărți “pipăite” atât de tandru de doamna manelistă, noi nici nu avem acces. Sunt prea vechi și valoroase, iar noi suntem doar studenți, nu maneliști.“

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila“ nu a emis până acum o poziție oficială, deși reacțiile foștilor studenți au fost foarte acide și manifestate ca atare pe rețelele de socializare.

„Am pășit în acest loc cu sfială de fiecare dată. Dar să fie așa de pângărit nu mi-am imaginat. Dacă s-a ajus a se filma manele și a se dansa lasciv în Biblioteca UMF „Carol Davila" București... însemnă că prăbușirea este aproape. Cărțile de patrimoniu, munca atâtor ilustre personalități ale medicinei mondiale ajung să fie decor pentru videoclipul manelistei Carmen Șerban. Portretele lui Carol Davila și George Emil Palade sunt fundal pentru un saxofonist”, a scris și Richard Constantinescu, cadru didactic al Facultății de Medicină din Iași.

Profețiile Babei Vanga. Ce se va întâmpla în 2018! Și România ar putea fi afectată!... La noi, ca la nimeni! Hoții au stat la pândă și au furat parapeții antizăpadă proaspăt instalați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x