Antena Căutare

Manpreet Singh are 26 de ani, dar corpul unui bebeluș. Ce ar putea cauza condiția neobișnuită a tânărului

Deși are 26 de ani, Manpreet Singh are corpul unui bebeluș. Tânărul nu a mai crescut după vârsta de 1 an, spre nedumerirea doctorilor.

manpreet singh, la 26 de ani, dar arata ca un bebelus, care stă pe o pătură, are o bluză albastră Galerie
Manpreet Singh are 26 de ani, dar nu a mai crescut de la vârsta de 1 an | Profimedia

Manpreet Singh a uimit lumea medicală cu o condiție ce nu a fost determinată cu exactitate până acum.

Manpreet trăiește în India alături de familie lui. Deși are 26 de ani, el are corpul unui bebeluș, potrivit unui video publicat pe canalul Truly.

Născut în 1995, Manpreet are o înălțime de doar 58 de cm. El nu s-a dezvoltat fizic sau psihic după vârsta de 1 an.

Manpreet Singh are 26 de ani, dar corpul unui bebeluș

Creșterea lui Manpreet s-a oprit înainte ca el să poată merge și vorbi. Condiția sa rămâne în continuare un mister pentru lumea medicală, deși părinții lui au consultat peste 100 de medici.

Citește și: Igor și Grichka Bogdanov s-au transformat complet din cauza intervențiilor estetice. Cum arătau gemenii înainte de operații

Potrivit Truly, e posibil ca dezvoltarea lui Manpreet să fi fost afectată de o deficiență hormonală, dar doctorii nu pot identifica exact care e cauza fără o investigație medicală costisitoare, pe care familia tânărului nu și-o poate permite.

Vezi mai multe imagini cu Manpreet în GALERIA FOTO

Manpreet a avea înfățișarea și vârsta mentală a unui bebeluș pentru tot restul vieții sale. În ciuda greutăților întâmpinate, familia lui Manpreet continuă să îl susțină. El are parte de iubire necondiționată din partea părinților și fraților.

Mai mult, condiția lui neobișnuită i-a adus o faimă neașteptată în satul din care provine.

Chiar dacă nu poate merge și nu poate vorbi, părinții lui Manpreet susțin că acesta are o viață fericită. Ei au grijă de el constant și îi susțin interesele.

Manpreet poate gesticula și poate comunica astfel dorințele sale.

Citește și: Adolescentul cu mâinile imense. Ce cauzează aspectul neobișnuit al lui Kaleem

„Manpreet e foarte atașat de copii. Are multe hobby-uri și interese. Îi place să se joace cu animale, cai. Îi plac jocurile pentru copii. Manpreet se comportă precum un copil, dar își iubește frații și surorile. Se joacă frumos cu ei,” a continuat tatăl lui Manpreet.

„Manpreet poate mânca chapati, poate bea ceai, poate gesticula către noi când are nevoie de la baie. Face unele lucruri pe care le-ar face un adult,” a declarat mama lui. ”De exemplu, dacă vine cineva acasă, le cere ceai sau apă sau mâncare. Dă mâna cu oamenii și îi binecuvântează.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Oamenii din sat îl consideră pe Manpreet o încarnare a unui zeu și îl numesc Baba,” a continuat mama sa. „Acum, sunt oameni care pot zice lucruri, dar n-ai cum să controlezi așa ceva. Unii oameni spun că e pitic sau așa ceva, dar noi îl considerăm o formă a Atotputernicului.”

„Indiferent în ce condiție ar fi, Dumnezeu l-a făcut și ni l-a trimis nouă. Îl considerăm doar fiul nostru și îl iubim așa cum îi iubim și pe ceilalți copii.”

Mitch și Betsy Henslee au sărbătorit în mod inedit când toți copiii lor au plecat de acasă. Cum s-au fotografiat rămași ... Gestul disperat făcut de un bărbat infidel pentru a fi iertat. Cum încearcă să o ”mituiască” pe iubită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x