Antena Căutare

Mayte, marea iubire a lui Prince, după moartea artistului: ”Este cu fiul nostru acum”. Sfâşietor!

Legendarul Prince a murit joi, la vârsta de 57 de ani, în reşedinţa sa din Minnesota. În stare de şoc, celebrităţile şi-au exprimat regretul şi durerea pe reţelele de socializare. Viața megastarului a fost presărată de excentricități, dar și de un număr impresionant de femei care i-au trecut prin pat. A fost căsătorit de două ori, dar a fost legat sentimental și de mai multe femei celebre, precum Kim Basinger sau Carmen Electra.

Legendarul Prince a murit joi, la vârsta de 57 de ani, în reşedinţa sa din Minnesota. În stare de şoc, celebrităţile şi-au exprimat regretul şi durerea pe reţelele de socializare. Viața megastarului a fost presărată de excentricități, dar și de un număr impresionant de femei care i-au trecut prin pat, iar prima care a reacţionat în urma evenimentului tragic a fost Mayte, prima lui soţie.

Frumoasa brunetă a fost filmată la câteva ore de la moartea artistului. Tot ce a a putut să le spună jurnaliştilor a fost o declaraţie sfâşietoare. „Nu pot găsi cuvintele potrivite pentru a exprima ce simt acum. Acest om reprezenta totul în viața mea, am avut o familie. Sunt mai mult decât întristată și devastată. (…) L-am iubit atunci, îl iubesc acum și-l voi iubi mereu. Este cu fiul nostru acum”, a declarat Mayte despre Prince. În 1996 cei doi au devenit părinţii unui băieţel care a trăit numai o săptămână.

Mayte, o iubire demnă de film

Artistul fost căsătorit de două ori, dar a avut aventuri cu mai multe femei celebre, precum Kim Basinger sau Carmen Electra.Pe când avea 32 de ani, Prince a pus ochii pe o frumoasă și minoră dansatoare de doar 16 ani, Mayte Garcia, pe care a și luat-o de soție. Povestea de dragoste a debutat furtunos, a ținut patru ani și a culminat cu o ceremonie nonconformistă în urma căreia și-au unit destinele.

Relația lor a fost presărată cu momente bizare și cu pierderea tragică a doi copii. Mayte a mărturisit că legătura cu megastarul a marcat-o pe viață: "Când l-am întâlnit, eram virgină, nu mai fusesem cu nimeni. Am fost foarte concentrată pe dans, dar și foarte protejată. Prince a fost prima mea dragoste, dar nu am avut o relație serioasă până nu am împlinit 18 ani. Era foarte repectuos", și-a început femeia povestea.

Prince i-a dedicat o piesă celebră

Prince a scris piesa "The Most Beautiful Girl In The World" pentru Mayte Garcia: "Faptul că a scris atâtea piese pentru mine este un lucru greu de egalat. M-am mai întâlnit cu muzicieni care mi-au scris poezii sau mi-au compus muzică, dar reacția mea a fost: Nici nu te gândi, nu poți concura cu el."

Cu tristețe și o urmă de regret, fosta soție a lui Prince a adăugat: "Cred că sunt marcată pe viață, întrucât prima mea relația a fost și cea mai bizară, iar asta m-a făcut să nu mai fiu normală. Am fost foarte răsfățată, iar asta m-a cam distrus. Nu îi spuneam Prince, nu mă adresam lui în niciun fel. Eram propriii noștri creatori și nu trebuia să dăm socoteală nimănui. Nu purtam ceasuri și nu aveam telefoane mobile, așa că niciodată nu ne gândeam la timp. "

"Bebeluşul cu două capete" a supravieţuit operaţiei! E ŞOCANT cum arată micuţul acum... Zeci de elevi și profesori s-au speriat de moarte când au văzut o fantomă bântuind pe hol! Ce a apărut pe culoar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x