Antena Căutare

Mergi la prima întâlnire şi vrei să impresionezi? Acestea sunt cele şapte reguli de machiaj de care trebuie să ţii cont. OBLIGATORIU!

O primă întâlnire poate fi stresantă pentru multe dintre noi, iar machiajul devine de multe ori, alături de ținută, factorul cel mai stresant. Iată sapte sfaturi care te vor ajuta să nu faci greșeli când vine vorba de make-up:

O primă întâlnire poate fi stresantă pentru multe dintre noi, iar machiajul devine de multe ori, alături de ținută, factorul cel mai stresant. Iată sapte sfaturi care te vor ajuta să nu faci greșeli când vine vorba de make-up:

1. Renunță la rujul roșu
Un ruj roșu te poate face să pari mai sexy și mai îndrăzneață. Cu toate acestea, s-ar putea să fie prea mult pentru prima întâlnire. Poți da impresia că te străduiești prea tare, iar bărbații preferă femeile dulci și feminine.
2. Nu exagera cu blush-ul!
Un alt NU este prea mult blush. Alege, mai degrabă, să aplici numai puțin și o nuanță mai deschisă la culoare. Poți opta pentru un blush piersică și vei părea foarte feminină.
3, Buze delicate
Deși nu ar fi recomandat să porți ruj, dacă totuși nu ești adepta lipgloss, poți încerca o nuanță mai deschisă și delicată de ruj. În cel mai bun caz poți opta pentru un balsam sau un gloss cu o nuanţă nude.
4. Atenție la dinți!
Orice nuanță de ruj sau gloss ai alege, mai puțin cel incolor, te poate surprinde în mod neplăcut. Elimină excesul de ruj din interiorul buzelor cu ajutorul degetului exact ca și cum ai suge o acadea.
5. Gene mari
Genele sunt poate singurele pe care le poți evidenția la maxim, fără probleme. Atenție mare, însă, să nu se lipească sau să facă acele cocoloașe inestetice. Poți să aplici 2 sau chiar 3 straturi pentru a-ți evidenția ochii.
6.Eyeliner negru
Toate iubim eyeliner-ul pentru că ne conturează ochii și le dau un look special. Cu toate astea, trebuie să avem grijă să nu exagerăm, iar modul în care îl aplicăm să se potrivească atât cu forma ochilor, dar și cu mesajul pe care vrem să-l transmitem. Un eyeliner aplicat într-un mod nepotrivit ne poate fura din frumusețea naturală. Vă puteți inspira din poze mai vechi în care v-a reușit perfect.
7.Pudră
Ține mereu în poșetă o pudră pentru că nu ți-ai dori ca fața ta să înceapă să lucească, dar nu exagera. În funcție de atmosferă, fața ta se poate și usca. Aplică numai la nevoie și pe zonele esențiale.
Vrei să înveți tainele machiajului, de la conturare, la un machiaj smoky ideal, de la aplicarea perfectă a rujului, până la machiaje tematice? Mirela Vescan, celmai titrat make-up artist din România teașteaptă la Intact Media Academy. Timp de cinci săptămâni vei învăța tot cetrebuie să știi despre realizarea oricărui tip de machiaj!
Află mai multe pe www.intactmediaacademy.ro sau pepagina de Facebook.
Ți-au intrat la apă bluza preferată sau șosetele din lână? Truc genial: iată cum le aduci la dimensiunile inițiale... Imagini asteptat de toţi fanii OZN! Un cameraman amator a pus pe jar tot Internetul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x