Antena Căutare

Mihai Jurca, nominalizat la eTravel Awards 2017

Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo din cadrul Observatorului, este și un cunoscut blogger de călătorii. Anul acesta este nominalizat din nou la eTravel Awards, editia 2017 – cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România, după ce anul trecut a câștigat cursa la categoria de Most Popular Travel Blogger.

Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo din cadrul Observatorului, este și un cunoscut blogger de călătorii. Anul acesta este nominalizat din nou la eTravel Awards, editia 2017 – cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România, după ce anul trecut a câștigat cursa la categoria de Most Popular Travel Blogger.

Când nu este în platoul Observatorului, Mihai se află spre o altă destinație de vacanță. Pe pagina sa personală prezentatorul dezvăluie trucuri pentru pasionații de călătorii care pot să extragă ponturi pentru un sejur reușit și să afle cât mai multe informații despre locațiile pe care urmează să le viziteze. Articolele sale redau într-un mod obiectiv avantajele și dezavantajele unei loc, ale unei experiențe și au devenit o sursă continuă de inspirație, de aceea sunt apreciate de foarte mulți cititori.

Mihai Jurca a făcut din pasiune un proiect, iar anul acesta se află din nou în cursa pentru marele premiu din cadrul evenimentului de călătorii. Până pe 26 octombrie 2017 cititorii îl pot vota în link-ul atașat pentru a-i susține în continuare toate descoperirile, iar un juriu de specialitate va decide cine va fi câștigător la cea mai răvnită categorie.

http://www.mihaijurca.ro/mihai-jurca-etravel-awards-2017

Cum iți poate fi furată mașina în 60 de secunde. Un bărbat a rămas fără autoturismul de 50.000 de euro, proaspăt achiziț... Sătulă de relații eșuate, s-a căsătorit cu un câine. Nu există bărbatul perfect, însă câinele da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x