Antena Căutare

Mihai Voropchievici face analiza numerologică a datei de naștere a României: Ne-am schimbat cifra de destin

Mihai Voropchievici a făcut în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, analiza numerologică a datei de naștere a României.

Mihai Voropchievici a făcut în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, analiza numerologică a datei de naștere a României.

„E luată în considerare de majoritate 1 decembrie 1918. S-a născut cu o cifră, a schimbat-o și a luat alta. Unirea s-a înfăptuit la 17 noiembrie 1918 și are destin 3, pe când 1 decembrie 1981 are destin 5. Ceva mici neconcordanțe. Dacă rămâneam cu prima eram de două ori mai norocoși. În momentul când a fost aleasă cineva a cunoscut acel lucru, trei înseamnă Tatăl, Fiul și Sf. Duh. Diferența a materializat și a făcut un destin 5. O țară libera, nesupusă, dar constrânsă de alte forțe exterioare. 5 e benefic, e la mijloc între 1 și 9. Noi am rămas și păstrat independeța ca țară, ca români. E și o cifră a înșelătoriilor, a micilor hoții, pe care le suportăm și din interior și din exterior. Suntem la răscruce de vânturi", a explicat numerologul Voropchievici.

Centenarul Marii Uniri. Povestea Tricolorului vechi de 100 de ani... Mihai Voropchievici și vremea în luna decembrie. Am putea avea zăpadă de Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x