Antena Căutare

Misterul a fost ELUCIDAT! Iată ce se întâmplă cu 30 de minute ÎNAINTE de a MURI!

De-a lungul timpului, numeroase persoane s-au întrebat ce se întâmplă înainte ca o persoană să-şi dea sfârşitul, iar acum misterul a fost elucidat.

De-a lungul timpului, numeroase persoane s-au întrebat ce se întâmplă înainte ca o persoană să-şi dea sfârşitul, iar acum misterul a fost elucidat.

Un studiu realizat pe supravieţuitorii unui accident aviatic, în care aeronava a rămas fără combustibil şi a căzut în ocean, a arătat că majoritatea persoanelor care a trăit acest incident s-a gândit la coşmarurile pe care le-a avut.

"Nu a fost doar acel moment iconic, în care toată viaţa ţi se 'zapează' prin faţa ochilor, ci au fost 30 de minute de agonie", a măturisit Margaret McKinnon, una dintre pasagerele avionului 236 al Air Transat, ce zbura de la Toronto la Lisabona pe 24 august 2001.

La scurt timp după teribilul accident, Margaret şi-a dorit cu ardoare să afle ce s-a întâmplat în mintea celorlalte persoane cu puţin timp înainte de impact. Astfel, ea a adunat 15 persoane ce se aflau în acelaşi avion şi au vorbit despre incidentul groaznic.

În urma discuţiei, aceasta a notat că gândurile pasagerilor s-au îndreptat, în acele minute de agonie, către familie, prieteni, colegi de muncă sau rude.

Gata! Poți bea șampania din sânul lui KATE MOSS!... FOTO: Asta e cea mai MURDARĂ meserie din LUME! Ți se întoarce STOMACUL pe DOS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x