Antena Căutare

MOARTEA care CUTREMURĂ ROMÂNIA: „S-a luptat cu CANCERUL până în ultima clipă. Era mult prea tânără!”

După ce s-a luptat o bună perioadă de timp cu o boală nemiloasă, Ana Maria Constantin s-a stins din viață pe 24 iunie, la doar 20 de ani. Potrivit Cancan, familia, cunoscuții, dar și prietenii virtuali au fost alături de ea până în ultima clipă, încercând să strângă bani pentru intervențiile chirurgicale de care avea nevoie, în speranța că se va face bine. Dar nu s-a făcut!

Povestea Ana Mariei Constantin a devenit virală pe rețelele de sociliazare, după ce s-a orgnizat o strângere de fonduri, deoarece părinții și-au epuizat toate resursele, în cele din urmă au vândut și apartamentul în care locuiau pentru a-și ajuta fiica. Chiar dacă învățase să lupte și credea cu tărie în șansele ei de vindecare, deoarece visa să devină psiholog și spera ca într-o bună zi să poată sprijini orice persoană diagnosticată cu cancer.

Îţi mai aduci aminte de pictura lui Iisus distrusă de o bătrână din Spania? Povestea s-a repetat, dar într-un stil mare.... Românul Daniel Veţan îi antrenează pe soldaţii mexicani să lupte cu cei mai periculoşi traficanţi de droguri din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x