Antena Căutare

Moartea tatălui, a bunicului, i-a adus împreună! O lecție de viață, transmisă în cea mai tristă reclamă de Crăciun

Crăciunul înseamnă familie, iar pentru cei mai mulți dintre noi, indiferent de culoarea pielii, de origini, de vârstă sau de situație financiară, Sărbătorile sunt un prilej de a ne bucura. Împreună! Cu mic, cu mare!

Crăciunul înseamnă familie, iar pentru cei mai mulți dintre noi, indiferent de culoarea pielii, de origini, de vârstă sau de situație financiară, Sărbătorile sunt un prilej de a ne bucura. Împreună! Cu mic, cu mare!

Povestea din spatele reclamei care a devenit viralul lunii decembrie în întreaga lume are la bază viața unui bătrân, rămas văduv, care își așteaptă copiii și nepoții, acasă, de Crăciun. Dar grijile, problemele, munca și agitația cotidiană par să treaca deasupra oricărui alt gând, iar cei dragi nu ajung la "întâlnirea" cu bătrânul.

Ineditul scenariului apare atunci când acesta decide să împrăștie vestea morții sale fictive. E singurul mod de a-i aduce pe toți laolaltă și de a le oferi cea mai grea lecție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul transmis de reclama cu pricina este unul simplu, dar extrem de profund. Prețuirea celor dragi, atunci când îi avem alături, trebuie să fie ÎNTOTDEAUNA mai presus de problemele vieții de zi cu zi.

La cinci zile de la publicare, clipul a reușit să strângă peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube, devenit una dintre cele mai triste, dar de impact reclame de Sărbători.

Doctorul le-a spus că sunt INFERTILI, aşa că au înfiat tripleţi. Ce a urmat apoi? "Dumnezeu are simţul umorului&quo... Reproducerea unor priveliști din China, în Cartea Recordurilor! Cel mai mare mozaic, realizat din cuburi rubik, e impres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x