Antena Căutare

Modele de modele de cizme îndrăznețe pentru zile friguroase

Fashionistele nonconformiste și originale, cu o personalitate colorată care vrea mereu să iasă în evidență, găsesc, și în sezoanele reci și opace, încălțări care să le afirme îndrăzneala și să le coloreze viața.

Fashionistele nonconformiste și originale, cu o personalitate colorată care vrea mereu să iasă în evidență, găsesc, și în sezoanele reci și opace, încălțări care să le afirme îndrăzneala și să le coloreze viața. Anul 2017-2018 aduce cu sine trenduri noi în materie de cizme care sparg monotonia.

Zappatos îți propune câteva modele de cizme îndrăznețe care să îți facă sezonul rece cât mai plăcut, prin culoare, imprimeuri și accesorii, și mai călduros, prin textură.

Cizme albe

Deși cizmele albe nu sunt deloc practice, necesită îngrijiri speciale de curățare a materialului și de păstrare a culorii, merită orice efort. O femeie care le poartă nu are cum să rămână neobservată. Impresia pe care o lasă este de mister, stil, eleganță și unicitate. Designerii Dries Van Noten, Christopher Kane, Dolce & Gabbana si Jil Sander au asortat cizmele cu anotimpul alb, dând naștere unui nou trend care s-a extins din plin și în moda străzii. Cizmele albe cuceresc fashionistele care nu se feresc să-și arate îndrăzneala purtând o astfel de pereche de cizme.

Cizme cu imprimeu animal

Ai o latura a personalității wild, de nestăvilit? Atunci nu ai cum să ratezi anul acesta cizmele cu imprimeu animal, din piele de crocodil, dungi de zebra sau pete de leopard. Se poartă culorile inspirate din natură, tonuri de maro, verde, dar și roșu, roz și albastru. Roberto Cavalli, Jeremy Scott și Maison Margiela rămân fideli tendințelor de anul trecut, promovând cobra albastră sau zebra în nuanțe neon. Pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018, designeri precum Gucci, Fashion East și Giambattista Valli ne propun cizme cu imprimeu, decorate cu inserții, broderii, șireturi și aplicații decorative.

Cizme cu imprimeu floral

Dorești să îți scoți în evidență latura romantică, delicată și feminină într-un mod original? Anul acesta o poți face cu ajutorul unei perechi de cizme cu imprimeu floral. În sezonul toamnă-iarnă 2017-2018 floristica pe cizme este reprezentata de imprimeuri cu flori, frunze și tulpini, prin imprimeuri ce imită fidel natura. Dolce & Gabbana, Gucci, Isabel Marant, si Erdem aduc în prezentările lor flori imaginare pe stofe de tapiserie, care amintesc de zilele caniculare. Poartă cu încredere cizme cu imprimeu floral dacă vrei să fii pata de culoare a sezonului gri.

Cizme ciorap

Ești o femeie căreia îî place să emane senzualitate? Atunci cu siguranță că te-ai gândit să-ți achiziționezi neapărat o pereche de cizme cu ciorap. În sezonul toamnă-iarnă 2017-2018 designerii au conceput ținute seducătoare cu elemente vestimentare mulate. Prin natura designului lor, carâmbul înalt din material elastic mulat, cizmele ciorap se mulează perfect pe forma piciorului și totodată sunt foarte călduroase. Le găsești în diverse culori (alb, culori nude, negru, nuanţe închise), cu toc block sau stiletto. Un astfel de model defineşte un stil sofisticat și excentric.

Cizme lungi peste genunchi

O femeie extravertită, sigură pe ea și pe latura ei feminină se poate exprima anul acesta purtând o pereche de cizme înalte peste genunchi. În sezonul rece actual, cizmele peste genunchi devin și mai înalte, mai sus de mijlocul coapselor, pentru mai multă senzualitate. Unele modele de cizme peste genunchi sunt decorate cu șireturi, volănașe, barete și curelușe, care le fac să arate și mai atrăgătoare. Deşi pot părea greu de abordat de alte tipuri de siluete decât cele androgine, aceste cizme pot fi purtate practic la orice tip de siluetă, dacă sunt puse în valoare strategic de restul ținutei. Dacă le descoperi secretul, vei ști cum să le folosești pentru a-ți dezvălui calităţile şi a-ți ascunde defectele, aşa că vor deveni repede preferatele tale.

Cizme cu şireturi

Cel mai mare trend al acestui an sunt șireturile. Incluse până acum în designul botinelor, din 2017 depășesc înălțimile și fac echipă excelentă și cu cizmele. Mari designeri, precum David Koma, Philipp Plein si Giambattista Valli au dat startul modei cizmelor cu șiret, cu modele ce nu depăşesc genunchiul şi plasează şireturile median, chiar de la vârf ori din apropierea vârfului, până în extremitatea părţii superioare a cizmei. Unele modele seamănă cu nişte ghete înalte, altele cu un corset elegant care strâng gamba. Inovația nu se oprește aici. Regăsim șireturi și la cizmele înalte peste genunchi ori la cizmele cu toc cui si vârf ascutit.

Exoticul și extravaganța sunt prezente și în sezonul toamnă-iarnă 2017-2018, prin modele pline de culoare și inspirație. Zappatos pune la dispoziția fashionistelor o gamă variată de modele de cizme îndrăznețe și originale.

12 modele de teniși pe care trebuie să-i încerci... Descoperire uluitoare pentru lumea creștină de pretutindeni! Ce au găsit arheologii în pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x