Antena Căutare

Motivul incredibil pentru care o femeie a refuzat să meargă la nunta surorii sale. De ce nu a vrut să o vadă mireasă

O femeie a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că nu a vrut să participe la nunta surorii sale pentru că ceremonie fancy ar fi făcut-o cheltuie o sumă mult prea mare pentru bugetul său.

mireasa care isi freaca mainile Galerie
O femeie a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că nu a vrut să participe la nunta surorii sale pentru că ceremonie fancy ar fi făcut-o să scoată din buzunar o sumă pe care nu și-o permitea | Shutterstock.com

Tânăra a refuzat să-i fie alături în ziua cea mare pentru că ar fi trebuit să plătească circa 800 de lire sterline pe zi pentru a participa. Cu toate acestea, îndoielile legate de hotărârea luată au făcut-o să-și spună povestea pe internet, în speranța că va găsi o rezolvare.

Femeia a început prin a povesti pe Reddit că sora sa a planificat inițial o nuntă mult mai mică atunci când a trimis invitațiile.

Ulterior, mireasa a schimbat localul cu unul care se afla la o distanță considerabilă față de cel inițial și a insistat ca invitații să se cazeze în hotelul fastuos de alături. Propunerea ei era ca toți participanții să-și achite taxele, care ar fi fost în jur de 800 de lire sterline pe noapte.

Cum a reacționat mireasa la refuzul surorii de a participa la nuntă

Acest lucru a dezamăgit-o pe sora sa, care susține că nu și-a permis această sumă și a hotărât să nu participe. Aflând acest lucru, mireasa s-a enervat la culme și femeia a numit-o ”bridezilla”. Acesta este un termen folosit pentru miresele crizate, care sunt pretențioase și autoritare.

”Se căsătorește într-un hotel stil castel. Foarte elegant, foarte scump și destul de departe de casele tuturor. Dar nu le rezervă o cameră și nici nu cere un pachet de nuntă pentru tarifele camerelor.

A cerut ambelor familii să plătească pentru unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe plajă, care costă 600 de lire sterline pe noapte, de persoană. Și pentru a obține o suită potrivită pentru o familie, deoarece cele de 600 nu oferă mobilier adecvat pentru odihna copiilor (am verificat site-ul și am sunat), tariful este suplimentat cu 200 de lire sterline.”, a explicat ea.

Conform femeii, mireasa vrea ca a doua zi să facă o ședință foto cu întreaga familie, motiv pentru care își dorește ca membrii ei să se cazeze în locația fancy.

”Eu și soțul meu nu ne putem permite, este o cheltuială imensă. Sora mea a spus că suntem absurzi. I-am replicat că este o bridezilla. Mi-a spus că este nunta ei, un eveniment unic în viață, și ar trebui să fac asta pentru ea. I-am spus că nu pot.

Mi-a zis că ar trebui pentru că sunt sora ei, care se presupune că o iubește și vrea să o vadă căsătorită. I-am spus că nunta ei nu merită să-mi cheltui toate economiile, nu când am doi copii de hrănit, îmbrăcat și o casă de îngrijit.”, a mai notat tânăra, conform The Sun.

Mireasa a reacționat dur și totul a degenerat într-un conflict care a culminat cu refuzul surorii de a-i fi alături în ziua specială.

Halima Cisse, tânăra care a născut nouă copii, nu exclude să aibă și alții. Cum se descurcă acum cu bebelușii... Gemenii cu înfățișări diametral opuse: unul e brunet cu ochii căprui, celălalt e blond și are ochii albaștri. Fotografii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x