Antena Căutare

Motivul ireal pentru care o femeie, care stă în pustiu, se îmbracă în haine de gală: „Plimbările de aici implică mult noroi”

Femeia, deși trăiește într-o zonă rurală, și-a cumpărat recent o salopetă de lux, dar și o pereche de pantofi cu toc.

haine de lux Galerie
Motivul ireal pentru care o femeie, care stă în pustiu, se îmbracă în haine de gală | Shutterstock

În ultima lună, și-a mai luat o rochie din dantelă neagră, pe care ar putea să o îmbrace la o petrecere de cocktail, dar și o fustă cu imprimeu floral. Toată garderoba ei e la fel, dar și-a motivat alegerea să arate ca scoasă din cutie, deși trăiește în pustiu.

Citește și: Un tânăr i-a trimis tatălui decedat un mesaj pe telefon, dar când i-a răspuns nu i-a venit să creadă: „Și lui tata îi lipsești”

Motivul ireal pentru care o femeie, care stă în pustiu, se îmbracă în haine de gală

Femeia recunoaște că întregul dulap este plin cu haine potrivite, mai degrabă, pentru o gală mondenă de la New York sau pentru premiera de la Cannes, deși locuiește în cea mai rurală zonă din vestul Scoției, scrie Daily Mail, unde se pot vedea și imaginile.

În ciuda faptului că a trăit, în ultimii șapte ani, cât mai departe de glamourul orașului, încă își cumpără haine exact ca-n perioada 1990-2000, pe vremea când locuia la Londra și la Manchester.

Pe atunci, era editorialist și apărea adesea la TV, pentru a lua interviuri vedetelor și era mereu prezentă la lansările de carte, în excursii și la petreceri.

La 30 de ani, și-a deschis chiar și un butic vintage cu fostul soț, fiind extrem de pasionată de modă.

„M-am gândit că mă voi îmbrăca ca o actriță de scenă din anii 90, pentru totdeauna – dar totul s-a schimbat. Căsnicia mea s-a încheiat, l-am cunoscut pe actualul meu soț Andy, iar în 2016 m-am mutat pe coasta de vest (foarte) rurală a Scoției pentru a locui cu el. Hainele de lux sunt, acum, complet redundante.

Petrecerile de aici tind să fie niște adunări mici în case mari, unde oamenii poartă blugi și pulovere și genul de cizme potrivite pentru a împinge o mașină dintr-un râu.

Avem doi căței, iar plimbarea lor zilnică implică mult noroi.

Lucrez de acasă. Nu are rost să porți o rochie când câinii sunt entuziasmați că vor să iasă afară și nu are rost să-mi iau tocurile dacă nu merg nicăieri, decât la un magazin alimentar.

Iubesc viața la țară și am acceptat totul, de la nopțile de iarnă pline de stele până la înotul de vară în lac. Dar când vine vorba de haine, mi-am dat seama că sunt blocată, fără speranță, în propriul meu trecut.

Încă fac cumpărături extravagante. Ultimele cumpărături au presupus o pereche de tocuri înalte din satin verde pe care le-am luat online. Abia pot să merg pe ele, darămite să mă țin pe o potecă plină de noroi”, povestește femeia.

Citește și: O fată a atras atenția în metrou, când a urcat așa. Un petic de material i-a acoperit posteriorul, iar filmulețul a devenit viral

Fosta jurnalistă și-a dat seama că, de fapt, nevoia de a arăta mereu la patru ace venea din dorința de a face o impresie bună.

„Soțul meu știe, acum, că mă îmbrac pentru mine. Dar din ce în ce mai mult, sunt conștientă că alegerile mele sunt, în cel mai bun caz, stupide.

Adevărul este că m-am săturat să tânjesc după un „eu” care a dispărut de mult timp – și treptat încep să mă obișnuiesc cu noua mea identitate. Am un pulover călduros, cizme îmblănite și blugi. Am o haină căptușită, impermeabilă.

S-ar putea, în sfârșit, să renunț la vechile obiceiuri. Deși recunosc, mă agăț de tocurile acelea verzi din satin - doar în cazul în care va exista vreodată o urgență în domeniul modei rurale”, a glumit ea.

Mireasa care și-a dus domnișoarele de onoare la sală în dimineața nunții. Internauții s-au arătat îngroziți de gest... O familie a plecat într-o vacanță pe plajă, dar valurile mării i-au adus un telefon nou. Ce a urmat când l-au deschis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x