Antena Căutare

Mireasa care și-a dus domnișoarele de onoare la sală în dimineața nunții. Internauții s-au arătat îngroziți de gest

O mireasă a ales o petrecere a burlăcițelor atipică. În dimineața nunții și-a dus domnișoarele de onoare la sală. Gestul a stârnit controverse în mediul online, dar iată ce spun specialiștii.

colaj foto cu mireasă pe plajă, domișoare de onoare în sala de sport Galerie
O mireasă a ales o petrecere a burlăcițelor atipică. În dimineața nunții și-a dus domnișoarele de onoare la sală. Gestul a stârnit controverse în mediul online, dar iată ce spun specialiștii. | Shutterstock/Tik Tok

Ziua cea mare a nunții este una dintre cele mai importante zile din viața unui cuplu și de cele mai multe ori, ei fac totul ca evenimentul să fie perfect. În vreme ce unele cupluri în dimineața nunții se ocupă de ultimele detalii pentru eveniemnt sau își alocă tot timpul pentru a se pregăti, o mireasă și-a început ziua cea mare cu o oră de sală. Și nu s-a dus singură, ci le-a luat și pe domnișoarele de onoare cu ea.

Imaginile virale cu o mireasă care și-a dus domnișoarele de onoare la sală înainte de nuntă

O mireasă a decis să iasă din tipare și să facă o petrecere a burlăcitelor ceva mai specială. Fiind o pasionată a sportului, nu a putut să sară peste ora de fitness în ziua nunții sale.

Motivul nebănuit pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta. Ce a precizat fosta soție a lui Prigoană

Kennedy Olson Hart din Utah a decis că un antrenament hard-core e tot ce trebuie pentru o zi plină de emoție. În videoclipul postat pe Tik Tok care a strâns peste 4 milioane de vizionări, viitoarea mireasă poartă o bustieră sport albă cu pantaloni scurți de gimnastică asortați. Ea este filmată în timp ce le conduce pe domnișorele de onoare în sala de sport. Pentru a se diferenția de miresică, domnișoarele de onoare au ales un echipament sportiv negru.

„Pov: Este dimineața nunții tale. Vă recomand cu căldură”, a scris Kennedy în descrierea videoclipului în care se vede entuziasmul de pe fața ei.

În timp ce ea pare să se simtă în largul ei în sala de sport, știind că în câteva ore va spune cel mai important „da” din viața sa, unii internauți au judecat-o pentru această alegere.

Pare o idee ieșită din comun, însă iată care este părerea speciliștilor despre asta. Cum te ajută sportul în ziua nunții

Cei mai mulți dintre internuauți au spus că nu este o activitate pe care să o facă în dimineața nunții.

„Absolut nu, bem la ora 7 DIMINEAȚA”, „Spune-mi că nu bei alcool fără să-mi spui că nu bei alcool”, au fost câteva dintre comentariile scrise în mediul online.

Tânăra care s-a căsătorit cu ea însăși a divorțat după doar 24 de ore. Ce a dus la „neînțelegeri”: „Nu mai suport”

Cu toate acestea, alții au fost în favoarea rutinei de dimineață a nunții lui Kennedy.
„Mi-ar plăcea să fac yoga de dimineață sau ceva care să-mi scoată toți nervii, acest lucru este de fapt atât de inteligent!", a scris o internaută. „Este ziua nuntii TALE si ești atât de relaxată”, a complimentat-o o altă internaută.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că decizia miresei de a face sport înainte de nuntă a stârnit controverse, trebuie să știți că ideea nu este una rea. Potrivit medicilor, activitatea fizică și exercițiile fizice eliberează endorfine care vă ajută să vă relaxați, să vă sporiți încrederea în sine și să reduceți simptomele anxietății. Orice mireasă este conștientă că emoțiile din ziua nunții sunt astronomice și e nevoie să ia măsuri pentru a mai diminua din stres.

O tânără a dezvăluit cum a reușit să își cumpere o casă la vârsta de 19 ani, deși a lucrat într-un fast food. Cum a proc... Motivul ireal pentru care o femeie, care stă în pustiu, se îmbracă în haine de gală: „Plimbările de aici implică mult no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x