Antena Căutare

Imaginile anului! Muncitori din Iași, filmați în timp ce ”strângeau frunze” cu mașina de tuns iarba! Explicația dată de autorități: ”Este necesar!”

Imagini incredibile au fost făcute publice pe rețelele de socializare, iar protagoniști sunt doi muncitori din Iași, care au apelat la o metodă neobișnuită de a tunde iarba.


Imagini incredibile au fost făcute publice pe rețelele de socializare, iar protagoniști sunt doi muncitori din Iași, care au apelat la o metodă neobișnuită de a tunde iarba.

Mai exact, în imaginile surprinse de un trecător se poate observa cum muncitorii tăiau frunzele uscate căzute pe asfalt cu mașina de tuns iarba.

Deși multe persoane s-au arătat revoltate de gestul acestora, reprezentanții Primăriei Iași au susținut că frunzele sunt „aspirate de autocositoare”. Totuși, în imagini se vede cum, ele sunt de fapt doar mărunțite.

„Prin tunderea gazonului peste covorul acela de frunze, acestea sunt aspirate de autocositoare și sunt îndepărtate”, a declarat Laurențiu Ivan, director Servicii Publice Primăria Iași, conform Libertatea.

„Este necesară tunderea lui chiar dacă la un interval mai mic decât cel normal. Dacă vara tundem o dată sau de două ori pe săptămână, acum tundem gazonul la un interval de două săptămâni”, a precizat Ivan, conform sursei citate.

Ce aduce ziua de 11 noiembrie 2018, cea mai puternică din ultimii 100 de ani! Specialiștii în numerologie trag un semnal... Bătaie ca-n filme la o nuntă din Cluj Napoca! A băut peste măsură, iar apoi a împărțit pumni unui chelner și chiar nașul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x