Antena Căutare

Mutilată pe viață ce cel care ar fi trebuit să o iubească necondiționat: „Soțul meu mi-a tăiat mâinile cu toporul”

Gelozia și dorința de răzbunare sunt o combinație periculoasă. În decembrie 2017, un bărbat își ducea soția într-o zonă împădurită, departe de orice urmă de om, și i-a tăiat ambele mâini cu toporul. 

Gelozia și dorința de răzbunare sunt o combinație periculoasă. În decembrie 2017, un bărbat își ducea soția într-o zonă împădurită, departe de orice urmă de om, și i-a tăiat ambele mâini cu toporul.

În mintea lui, făcea dreptate. Era convins că tânăra de 26 de ani îi fusese infidelă. Dar gelozia nu era singura emoție care îi întunecase judecata. Margareta îndrăznise să îl reclame la poliție, pentru violență domestică.

„M-a dus în pădure și mi-a spus să pun mâinile cu un lemn, apoi mi le-a tăiat cu toporul”, povestește tânăra, pentru BBC News.

Ca într-un film de groază, brațele ei au fost găsite de polițiști după ce Margareta ajunsese, în stare foarte gravă, la spital. După o operație maraton, ce a durat mai mult de 10 ore, medicii i-au dat o șansă la o viață aproape de normalitate: au reușit să îi reatașeze manâ stângă.

După o recuperare complicată, femeia își poate folosi doar parțial membrul reatașat. Mâna dreaptă a fost înlocuită cu o proteză bionică.

„Copiii mei nu știu ce s-a întâmplat, cred că am avut un accident”, spune ea.

Cazul Margaretei a stârnit un val de reacții din partea societății civile din Rusia. Teribilul incident a avut loc pe fondul îmblânzirii legilor împotriva violenței domestice. Totul ar fi putut fi evitat, dacă poliția din Rusia nu ar fi închis, cu doar 3 zile înainte de atac, un dosar în care soțul ei era acuzat de violență împotriva soției.

„Arată-mi un semn să știu că ești acolo”! O fată a trimis în Rai o scrisoare, iar ceea ce a urmat a emoționat o lume înt... Descoperirea istorică a unui crater uriaș, mai mare decât București, provocat de căderea unui asteroid, pune în alertă o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x