Antena Căutare

N-are suflet și te va minți frumos! Aceasta este zodia incapabilă de iubire, ce te va face să plângi cu lacrimi amare!

Chiar dacă pare greu de crezut, unele persoane efectiv nu sunt capabile de iubire. Și există o zodie cu suflet de gheață.

N-are suflet și te va minți frumos! Aceasta este zodia incapabilă de iubire, ce te va face să plângi cu lacrimi amare! Galerie
Tu ce zodie ești?

Chiar dacă pare greu de crezut, unele persoane efectiv nu sunt capabile de iubire. Și există o zodie cu suflet de gheață.

Oamenii născuți sub influența acestei zodii sunt recunoscuți pentru răceala lor. Nu oricine le poate intra în grație, iar eforturile depuse sunt destul de mari. Așteptările pe care le au de la un posibil partener sunt destul de mari, astfel că nu este ușor ca cineva să îi cucerească.

Nu te mai ținem în suspans, ci îți dezvăluim zodia a cărei inimă nu poate să iubească cu adevărat: Capricornul. Nimeni nu reușește să treacă de zidul înalt pe care nativii l-au clădit în jurul lor. Egoismul lor îi împiedică să își găsească fericirea în dragoste. Cu cât trec anii, cu atât le este tot mai greu să iubească pe cineva.

Reprezentanții acestei zodii nu pot să se implice în nicio relație trup și suflet. Unii se tem să se arunce în valurile iubirii pentru că au suferit în trecut, însă alții consideră că un astfel de sentiment i-ar face să își piardă rațiunea. În opinia lor, dragostea nu este cea mai frumoasă trăire de pe pământ, ci una care te trage în jos și te distruge treptat, dar sigur.

Deși această zodie nu este capabilă să iubească, nu înseamnă că tinde să stea singură toată viața. Dimpotrivă, nativii sunt dornici să înceapă relații amoroase și se implică des în astfel de legături. Dar acest lucru nu înseamnă că își iubesc cu adevărat partenerul de cuplu. Nu ar fi exclus ca nativii să se folosească de persoana cu care sunt. Lor le place ideea de a avea pe cineva lângă ei, dar numai pentru că vor să fie văzuți de ceilalți drept niște persoane realizate pe toate planurile. Vor să fie considerați cei mai buni peste tot, așa că nu ar permite ca unul dintre domeniile din viața lor să îi tragă în vreun fel în jos, arată rnl.ro.

Deși un bărbat în zodia Capricorn te poate atrage cu inteligența și cu principiile lui de viață, fă tot ce îți stă în putință să nu te îndrăgostești de el. Nu te vei simți niciodată împlinită sentimental alături de el. Nu uita că persoanele născute în această zodie nu sunt capabile să iubească cu adevărat, astfel că vei avea mult de suferit în acea relație, cu atât mai mult dacă ești o fire sensibilă, care simte frecvent nevoia să primească atenție.

"Am simţit bucuria cea mai mare"! După un eşec, a reuşit! Aurel Vlaicu a zburat 50 de metri deasupra Cotroceni... Ce se întâmplă dacă după despărțire nu îți scoți fostul partener din lista de prieteni! Nu te-ai fi gândit la așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x