Antena Căutare

Planeta care ar putea aduce apocalipsa, in vizorul NASA. Agentia va lansa un telescop spatial pentru a studia "Nibiru"

Oamenii de stiinta de la NASA vor derula un nou proiect interesant - de aceasta data pentru a afla cauzele misterioase care au dus la disparitia planetei Nibiru. In acest scop, specialistii vor lansa un telescop spatial.

Desi multi vorbesc despre posibile fenomene catastrofale in 2012, ba chiar despre sfarsitul lumii, sfarsit din care nu lipsesc cutremure, inundatii, valuri tsunami sau ploi de meteoriti, specialistii NASA au o alta misiune - aceea de a afla daca presupusa explozie a planetei Nibiru a schimbat axa de rotatie a planetelor din sistemul nostru solar. Si, mai ales, sa descopere daca aceasta planeta a existat cu adevarat sau este doar un element mitologic.

Specialistii Agentiei Spatiale Americane "au descoperit" Nibiru in 1983, cu ajutorul unui telescop IRAS (Infrared Astronomical Satellite). Cu toate acestea, un an mai tarziu, oficialii NASA au negat existenta unei asemenea planete. Sunt voci care sustin ca pe aceasta planeta a existat o forma de civilizatie extraterestra, desi nu exista dovezi in acest sens.

Acum, cautarile par a se materializa odata cu lansarea unui telescop spatial, scrie Pravda.

Pentru multi pasionati de fenomene apocaliptice, planeta Nibiru este sinonima cu sfarsitul lumii. Un sfarsit cu data exacta: 21 decembrie. In prima faza, disparitia vietii de pe Pamant, sau chiar a intregii planete, ar fi trebuit sa aiba loc in luna mai a anului 2003. Din fericire, nimic special nu s-a intamplat in acea zi, motiv pentru care apocalipsa a fost amanata 2012, in armonie cu celebrul calendar mayas.

foto: mysteryoftheinquity.wordpress.com

Copil-minune in varianta chinezeasca: La doar 7 ani, a tras o masina de doua tone!... Zimbabwe: Au tras apa simultan pentru a debloca sistemul de canalizare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x