Antena Căutare

NBA: Predai pistolul si primesti bilete la meciuri de baschet!

Memphis Grizzlies, trupa lui Marc Gasol, vrea sa stopeze atacurile armate. De aceea, in cadrul unei campanii extinse, daca predai pistolul primesti vouchere la magazine, bonuri la benzinarii, dar si tichete pentru doua partide din pre-sezon

Memphisul vrea sa reduca indicele criminalitatii din oras. De aceea, a lansat o campanie pentru ca oamenii sa predea armele, urmand a primi, la schimb, bonuri de benzina ori bilete la meciurile de baschet!

Anul trecut, in Memphis s-au raportat 1.600 de furturi de arme, iar 87 la suta dintre crime s-au produs cu arme de foc. La cea de-a saptea campanie de acest gen au aderat si cei de la "Memphis Grizzlies". "Cei care predau armele nu vor fi intervievati. Vin, le lasa si primesc bonuri de 50 de dolari la o benzinarie sau bilete pentru doua meciuri din pre-sezon", a declarat un oficial.

Din nefericire, trupa lui Marc Gasol cunoaste ce insemna tragedia unui asasinat: in 2010, trupul inert a lui Lorenzen Wright a fost gasit intr-o padure, aproape de oras. Format la Universitatea din Memphis, coleg cu celebrul Pau Gasol atunci cand acesta a evoluat la "ursi", asasinarea sa a produs o unda de soc in lumea NBA. Conform autopsiei, Wright a fost ucis cu cinci gloante, doua dintre ele trase direct in cap!

Fenomen spectaculos! Planeta Jupiter a fost lovita de un asteroid urias... Misterele Bucurestilor. Ce se afla sub strazile pe care le strabat zilnic sute de mii de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x