Antena Căutare

Ne bucurăm de soare, vara asta mergem la mare! 79 de lei de persoană, cazare şi trei mese pe zi, pentru tineri, în Centre de Agrement

Aproape 3.000 de elevi şi tineri au făcut rezervări pentru a veni în această vară la trei centre de agrement din judeţul Constanţa, aflate în administrarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi unde în prezent se fac lucrări de reparaţii şi igienizare.

Aproape 3.000 de elevi şi tineri au făcut rezervări pentru a veni în această vară la trei centre de agrement din judeţul Constanţa, aflate în administrarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi unde în prezent se fac lucrări de reparaţii şi igienizare.

Directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Mariana Solomon, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Prefectura Constanţa, că centrele de agrement de la Eforie Nord, Eforie Sud şi de la 2 Mai sunt funcţionale şi vor fi la dispoziţia elevilor şi tinerilor începând cu 1 iunie.

“Centrele de agrement au fost aduse la un standard, iar la 1 iunie pot intra primele serii. Prima serie este programată în 2 iunie la centrul agrement 2 Mai. Au fost foarte multe probleme, de reparaţii şi ecologizare şi igienizare. A fost o iarnă foarte grea, iar ele fiind pe malul mării au fost foarte multe de făcut. Nu am putut să le deschidem mai devreme şi nici nu am avut solicitări, de fapt a fost o singură solicitare în 25 mai, reprogramată pentru iunie”, a afirmat directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, potrivit news.ro

Mariana Solomon a precizat că acum se aşteaptă avizele de la Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterinară şi de la ISU Dobrogea.

“Aşteptăm avizele de la Direcţia de Sănătate Publică, de Direcţia Sanitar Veterinară şi de la ISU. Am avut mai multe recomandări de la ISU, fiind construcţii foarte vechi, din 1952, ele nu corespund tuturor normelor care sunt acum de îndeplinit şi a trebuit să facem mai multe investiţii, dar la 1 iunie sperăm să fim în regulă”, a afirmat Mariana Solomon.

Ea a mai spus că centrele de agrement sunt destinate elevilor, tinerilor, persoanelor cu dizabilităţi şi taberelor sociale, prioritate având primele două categorii. Cele trei centre de agrement sunt de categoria întâi şi preţul este de 79 de lei de persoană, sumă ce include cazarea şi trei mese pe zi, iar fiecare serie este de câte şase zile.

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret a mai spus că până în prezent 2.986 de persoane au făcut rezervări pentru a veni în această vară în cele trei centre de agrement şi acestea trebuie confirmate ulterior.

Centrul de agrement din Eforie Sud are 460 de locuri, iar cele din Eforie Nord şi 2 Mai, câte 200 de locuri fiecare.

De la săracă lipită la vedetă bogată! O tânără a cunoscut celebritatea peste noapte, după ce a fost la magazin!... Această tânără căuta în gunoaie pentru a-și întreține familia. Într-o bună zi, a găsit într-un container ceva ce i-a sch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x