Antena Căutare

Neînţelegeri în Paradis! Ele sunt zodiile care vor avea mari probleme în relaţia de cuplu, după căsătorie

Le merge bine până să facă marele pas, dar apoi lucrurile se schimbă radical! Iată care sunt zodiile care vor întâmpina probleme serioase în mariajele lor

Le merge bine până să facă marele pas, dar apoi lucrurile se schimbă radical! Iată care sunt zodiile care vor întâmpina probleme serioase în mariajele lor.

Berbec

Nativele din aceasta zodie vor avea in general o casatorie fericita, deoarece sunt persoane echlilibrate, care-si vor alege partenerii in functie de compatibilitate, avand grija sa fie persoane de incredere pe care se vor putea baza in orice situatie. Singurele probleme cu care s-ar putea sa te confrunti pe parcursul anilor sunt cele cauzate de lipsa banilor. Unele investitii, precum si un stil de viata costisitor, te vor face sa ajungi uneori la fundul sacului. Din acest motiv nu ar strica sa fii mai cumpatata in ceea ce priveste cheltuielile.

Taur
Fiind o persoana extrem de sociabila, inconjurata de prieteni, vei fi pusa uneori in situatii care vor putea starni gelozia sotului. Chiar daca el are incredere in tine, asta nu inseamna ca nu este barbat si ca va fi atins de sagetile rautacioase ale unor cunostinte care vor pune sub semnul intrebarii comportamentul tau.

Gemeni

Esti o persoana extrem de muncitoare, care-si doreste sa reuseasca in viata si sa aiba o cariera de succes. Ai grija insa sa nu-ti neglijezi familia. Este bine intr-adevar sa ai o situatie financiara stabila, insa merita sa-ti sacrifici timpul petrecut cu familia pentru a reusi acest lucru? Ia in calcul ca anii pierduti nu vor putea fi recuperati si fiecare moment al copilului tau este unic. Nici sotul nu va fi fericit ca va ajunge pe planul secund, asa ca sa nu te miri daca va cauta afectiune in alta parte.

Rac

Provocarea cea mai mare a casatoriei voastre va fi distanta. Este posibil ca partenerul de viata sa primeasca sansa unei promovari departe de caminul conjugal, fie in alt oras, sau chiar peste granitele tarii. Vei fi pusa astfel in situatia de a alege. Ramai acasa si incepeti o relatie la distanta sau renunti la tot si pleci dupa el, deoarece stii ca el este sufletul tau pereche.

Leu

Leoaicele sunt persoane cu un caracter puternic, independente care nu obisnuiesc sa dea explicatii pentru hotararile pe care le iau. Ei bine, intr-o relatie este bine sa te sfatuiesti cu cel care-ti este alaturi si sa luati o decizie care sa intruneasca cerintele amandurora. Sotul tau nu va fi incantat sa afle ca ai luat anumite decizii si in numele lui si acum l-ai pus in fata faptului implinit.

CITEŞTE MAI DEPARTE

Cea mai mare greşeală a femeilor în bucătărie! Cum să faci corect ouă moi şi ouă tari... Cea mai simplă, rapidă şi eficientă metodă prin care cureţi ardeii copţi şi vinetele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x