Antena Căutare

Nici Dumnezeu nu putea să vadă atât de departe! Descoperirea magnifică din mijlocul Universului!

Hubble continuă să trimită surprize pe Pământ, chiar și după aproape trei decenii de muncă spațială. Telescopul a capturat imaginea celei mai îndepărtate stele, numită Icarus.

Hubble continuă să trimită surprize pe Pământ, chiar și după aproape trei decenii de muncă spațială. Telescopul a capturat imaginea celei mai îndepărtate stele, numită Icarus.

Hubble a obținut o fotografie uimitoare. Imaginea pe care a trimis-o acasă este cea a unei stea strălucitoare albastră, numită Icarus, care se află la nouă miliarde de ani-lumină de sistemul nostru solar. Icarus este cea mai îndepărtată stea din Univers văzută de noi vreodată.

Desene uimitoare făcute într-un program primitiv. Omul acesta e un zeu al picturii digitale!

Anterior, telescopul spațial Hublle a văzut câteva galaxii extrem de îndepărtate. În aprilie 2016 a găsit cea mai îndepărtată galaxie, Gn-Z11, aflată la 13,4 miliarde de ani-lumină, care s-a format la doar 400 de milioane de ani după Big Bang.

Samsung a făcut anunțul oficial! Trece aceste telefoane pe linie moartă. Ce faci dacă ai unul dintre ele?

Desigur, galaxiile sunt mult mai mari și mai strălucitoare decât stelele individuale din interiorul lor. Totuși, Icarus este specială.

Află toate detaliile despre cea mai mare descoperire a ultimilor ani

Ferească Dumnezeu! Maria Ghiorghiu face o PROFEȚIE CUTREMURĂTOARE despre ROmânia chiar înainte de Săptămâna Mare: „Am vă... Mai ai pe acasă acest bibelou? O decorațiune pe care orice român o avea în casă pe vremea lui Ceaușescu a ajuns în 2018 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x