Antena Căutare

Nici Stan şi Bran nu făceau afacerea asta! Un bărbat a dat un DIAMANT pe câteva grame de droguri

Dacă v-aţi întrebat vreodată care este cea mai proastă afacere făcută în istoria lumii, atunci noi v-am putea ajuta cu un exemplu incredibil

Dacă v-aţi întrebat vreodată care este cea mai proastă afacere făcută în istoria lumii, atunci noi v-am putea ajuta cu un exemplu incredibil.

Un bărbat din Arizona, consumator de droguri, nu şi-a mai putut ţine în frâu viciul şi a realizat un schimb total neinspirat. Omul a oferit UN DIAMANT de 160.000 de dolari pentru 20 de grame de marijuana.

Da, aţi citit bine! Walter Earl Morrison, în vârstă de 20, din Phoenix, Arizona, a fost acuzat de furt calificat, după ce ar fi luat un pachet care conţinea un diamant în timpul descărcării unui avion cargo UPS, au declarat autorităţile, după cum anunţă şi Antena 3.

Diamantul a fost evaluat la 160.000 dolari. Suficienţi bani pentru a cumpăra o maşină sport Maserati şi destui bani pentru a cumpăra cu banii în mână o casă. Dar Morrison a avut alte planuri, unele greşite.

EXPERIMENT: Cum reacţionezi când un bărbat bate o femeie? Dar când o femeie bate un bărbat?... Racii au astrele de partea lor: Horoscopul zilei, cu Andreea Joița!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x