Antena Căutare

Nicole Angele a cheltuit peste 35.000 dolari pentru a semăna cu Pamela Anderson. Cum arăta înainte femeia cu bustul de 2 litri

Nicole Angele și-a făcut fostul logodnic să plătească peste 35.000 de dolari pe operațiile sale estetice și recunoaște că a devenit dependentă de fillere.

nicole angele care sta cu spatele pentru a nu-si arata bustul de 2 litri Galerie
Nicole Angele și-a făcut fostul logodnic să plătească peste 35.000 de dolari pe operații estetice | Profimediaimages.ro

Pasiunea sa pentru îmbunătățirile fizice a început încă din adolescență, când credea că ”plasticul arată mai bine” și dorea să scape de cupa 75A.

Prima sa operație a realizat-o în 2004, când a ales implanturi de 400 cc. Intervenția a costat-o peste 10 mii de dolari, însă rezultatele nu au mulțumit-o pe deplin.

Cinci ani mai târziu, Nicole a decis că are nevoie de o schimbare, așa că s-a mutat în California. Acolo a cunoscut un fotograf care lucra pentru The Playboy Mansion, ce i-a obținut un loc de muncă ca body painted model în cadrul unui atelier de pictură.

Citește și: Creatura ciudată găsită de un pescar a pus pe jar internetul. Ce este vietatea din imagine și de ce vor toți să o cumpere

La scurt timp, a realizat că dorește un piept mai voluminos, așa că a ajuns din nou pe mâinile specialiștilor. Pentru încă 10.000 de dolari, Nicole și-a mărit sânii cu 600 cc.

În 2018, și-a întâlnit fostul logodnic, pe Lenny Smith, care s-a îndrăgostit de formele sale și a susținut-o financiar pentru a se ”îmbunătăți” din nou.

Astfel, Nicole a primit 10.000 de dolari pentru a-și pune implanturi de 800 cc și peste 25.000 de dolari pentru fillere, augumentare a posteriorului și două rinoplastii.

Doi ani mai târziu, tânăra a rămas singură și, deși nu beneficia de niciun suport financiar, și-a făcut o nouă mărire de sâni. A încercat să-și imite idolii, Pamela Anderson și Jenny McCarthy, și a optat pentru silicoane de 2000 cc.

Citește și: Jen Atkin a slăbit 51 de kilograme, după ce a fost părăsită de iubit, înainte de nuntă. Cum arată azi

Cum arăta Nicole Angele înainte de operațiile estetice

Nicole Angele este foarte încântată de fizicul său și, conform ei, bărbații o găsesc foarte atrăgătoare. Tânăra susține că primește o mulțime de atenție atât de la reprezentanții sexului tare, cât și de la femeile care o recunosc pe stradă.

Citește și: Au doborât recordul pentru cea mai mare familie. Câți copii are familia și cât de mult costă doar mâncarea lor

Însă, înainte de toate aceste modificări, Nicole arăta ca o femeie obișnuită. Obișnuia să-și vopsească părul blond și nu ducea lipsă de forme atrăgătoare. Mai multe imagini cu ea găsiți în GALERIA FOTO.

Alexa Collins s-a lăsat de școală și acum câștigă milioane de dolari din Instagram! Care e rețeta succesului... Doi oameni ai străzii au primit o nuntă surpriză după o relație de 24 ani. Cât de mult s-au transformat pentru eveniment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x