Antena Căutare

Noul roman al lui J.K. Rowling va fi lansat la targul de carte Gaudeamus

Targul de carte Gaudeamus-Carte de invatatura isi deschide portile pentru a 19-a oara, maine, 21 noiembrie. Evenimentul are loc in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti si dureaza pana pe 25 noiembrie. La targul din Capitala vor fi lansate mai multe volume ale unor autori precum Mo Yan, laureatul premiului Nobel pentru literatura, si J. K. Rowling.

La Gaudeamus vor aprticipa si nume amri ale literaturii universale. Pascal Bruckner va avea o intalnire cu fanii in cadrul lansarii celei mai noi traduceri din opera sa, „Fanaticii apocalipsei”.

Vor mai avea loc si doua evenimente legate de numele lui Mo Yan, canstigatorul premiului Nobel pentru literatura de anul acesta. Va fi lansata o noua traducere din opera sa. „Obosit de viata, obosit de moarte”, dar si autobiografia sa, intitulata „Schimbarea”.

Prima carte scrisa de J. K. Rowling dupa incheierea seriei „Harry Potter”, „Moarte subita”, va putea fi cumparata de la targ.

Anul acesta, Republica Moldova este invitat de onoare la targul Gaudeamus. La aceasta editie se sarbatoreste limba si cultura romana in integralitatea ei si se propune o reconectare la viata culturala si editoriala de peste Prut. Mai multi scriitori si oameni de cultura moldoveni vor participa la eveniment.

Dupa ce anul trecut Italia a fost invitat de onoare, acum este partener privilegiat al targului. Nume de rezonanţă ale literaturii italiene actuale, jurnalişti, dar şi editori şi agenţi literari vor fi protagoniştii evenimentelor organizate în acest an la standul Italiei.

Foto: Intact Images

Cimpanzeii si urangutanii trec prin criza varstei mijlocii! Folosesc mai des periuta de dinti... VIDEO! Gasca "terorista" ataca trecatorii dintr-un parc mai dur decat o felina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x