Antena Căutare

Nu ai măsurile ideale 90-60-90 și ți-e frică să-ți expui trupul pe plajă? Costume de baie pentru femei voluptoase, modele care maschează colăcei și aripioare

Un model cu forme rubensiene vine în ajutorul femeilor voluptoase care vor să se simtă în largul lor atunci când merg la plajă! Americanca a creat o linie de costume de baie special pentru acestea.

Un model cu forme rubensiene vine în ajutorul femeilor voluptoase care vor să se simtă în largul lor atunci când merg la plajă! Americanca a creat o linie de costume de baie special pentru acestea.

Ideea a prins foarte bine, mai ales că - în Statele Unite - foarte multe doamne sunt plus size.

Modelul Hunter McGrady a făcut istorie în modă, în urmă cu doi ani, când a devenit prima femeie voluptoasă care apare pe coperta cunoscutei reviste Sports Illustrated. După şedinţa foto în care zonele intime i-au fost acoperite doar de acuarele, s-a confruntat cu o problemă majoră a femeilor cu siluetă rubensiană: nu a putut găsi un costum de baie care să i se potrivească. Aşa că, a dat frâu liber creativităţii şi a creat o colecţie pe placul şi măsura sa.

Modelul plus size a lansat o serie de costume de baie cu croiuri feminine, inclusiv din două piese. Prin noua colecţie, modelul doreşte ca femeile care îi poartă creaţiile să se simtă bine la plajă indiferent de silueta pe care o au sau de numărul kilogramelor afişat pe cântar.

Fiecare femeie din lume care s-a simţit vreodată inconfortabil în corpul ei trebuie să ştie că este sexi.

Femeile pot alege din zece piese care fac parte din colecţia capsulă realizată de Hunter McGrady, în colaborare cu un magazin dedicat articolelor de plajă şi se pot cumpăra direct de pe internet.

Gata cu "GREŞELILE" profesorilor! Lucrările scrise ale elevilor vor fi corectate de roboţi... Se întoarce temuta planetă Mercur! De data asta în Gemeni. Ce urmează e fără precedent pentru câteva zodii, doar e retro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x