Antena Căutare

Nu există cuvinte, doar lacrimi! Momentul emoționant în care un copil, cu un picior amputat, aleargă pentru prima dată (VIDEO)

Se spune că un copil este binecuvântarea de la Dumnezeu pe care doi oameni care se iubesc o pot primi. Dar când puiul de om pe care îl aşteaptă cu atâtea emoţii ajunge să nu se poată bucura pe deplin de viaţă, lumea lor se prăbuşeşte.

Se spune că un copil este binecuvântarea de la Dumnezeu pe care doi oameni care se iubesc o pot primi. Dar când puiul de om pe care îl aşteaptă cu atâtea emoţii ajunge să nu se poată bucura pe deplin de viaţă, lumea lor se prăbuşeşte.

Și continuă să lupte, iar minunile se întâmplă. La fel a fost şi în cazul părinţilor din povestea noastră, care nu s-au dat bătuţi şi, în cele din urmă, şi-au văzut copila mergând.

Născută fără un os la piciorul stâng, și după amputarea necesară, fetiţa nu s-a putut bucura de lucrurile simple ale vieţii, cum ar fi mersul sau alergatul în parc alături de ceilalţi copii. Până acum. Cu ajutorul unei proteze a reuşit să alerge pentru prima dată.

Reacţia ei îţi aduce lacrimi în ochi, instant. Inocența şi frica de a se bucura se simt atât de profund..

Cum s-a pregătit Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România. Adolescenta a învățat cot la cot cu cea care i-a dat v... Bijuterii NEMAIVĂZUTE care i-au aparținut reginei Maria Antoaneta, suverana „exceselor”, licitate. Prețurile sunt EXORBI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x