Antena Căutare

„Nu mă așteptam s-o prind pe bunica făcând asta! E îngrozitor”! Uite ce a descoperit o tânără când a intrat în bucătărie!

Povestea acestei tinere a îngrozit întreaga omenire, căci nimeni nu și-ar fi putut imagina că așa ceva este posibil.

Povestea acestei tinere a îngrozit întreaga omenire, căci nimeni nu și-ar fi putut imagina că așa ceva este posibil.

Emily Birch de 20 ani a trecut printr-o adevărată dramă. Tânăra a cunoscut un băiat cu care a ales să formeze un cuplu. După doi ani, băiatul a fost prezentat familiei și cei doi își făceau planuri de viitor.

Dar ceea ce a urmat te va lăsa fără cuvinte. Brusc, tânărul a început să fie nemulțumit de iubita lui și spunea prietenilor că are mai mulți ani decât tânăra avea de fapt. Într-o zi, Emily a decis să vorbească despre problemele din relație cu bunica ei.

Aceasta i-a spus să-l cheme pe băiat pentru a discuta cu el. Cei doi s-au închis în bucătărie, iar tânăra a rămas cu mama ei într-o altă încăpere. Văzând că discuția nu se mai termină, cele două au decis să intre în bucătărie. Ușa era încuiată, așa că au forțat-o. Nu mică le-a fost surprinderea atuncii când au prins-o pe bunică în momente intime cu iubitul fetei, amândoi fiind complet dezbrăcați.

Cadavrul unui dragon, descoperit pe o plajă! Specialiștii au rămas muți de uimire!... „A început deja al Treilea Război Mondial”! Anunțul făcut de tot mai multe publicații americane stârnește panică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x