Antena Căutare

Nu mai arunca săculeţele cu silicon găsite în cutiile cu pantofi! Ce beneficii au şi cum le poţi utiliza în gospodărie

Adesea ignorate de toate persoanele, săculuţele cu silicon ce însoţesc cutiile cu pantofi ajung, de cele mai multe ori, la coşul de gunoi, însă acestea sunt extrem de utile în gospodărie.

Adesea ignorate de toate persoanele, săculuţele cu silicon ce însoţesc cutiile cu pantofi ajung, de cele mai multe ori, la coşul de gunoi, însă acestea sunt extrem de utile în gospodărie.

Umplute cu o dioxid de silicon, aceste săculeţe au proprietatea de a absorbi umezeala, dar şi de a elimina mirosul neplăcut.

Descoperă cum le poţi utiliza, mai jos:

În rucsacul de la sală

Dacă eşti pasionat de sport, un săculeţ cu silicon n-ar trebui să-ţi lipsească din rucsac. Astfel, după ce ai mers la sală ori ai alergat, poţi folosi aceste pungi cu silicon pentru a elimina umezeala şi mirosul neplăcut din rucsac.

Între prosoape

Pentru a scăpa de umezeală şi de mirosul neplăcut al prosoapelor, pune plicuri de silicon chiar în cabina de duş. De asemenea, acestea pot fi utilizate şi în recipientul în care îţi depozitezi aparatele de ras. Eliminând umezeala din preajma lor, durata lor de viaţă va fi mai mare.

Îţi poate salva telefonul

În cazul în care ai avut ghinionul ca telefonul să-ţi scape în apă, nu-l pune într-un borcan cu orez, ci între plicuri de silicon. Vei rămâne surprinsă când vei vedea că va fi mult mai eficient acest truc.

În trusa de machiaj

Săculeţele cu silicon sunt nelipsite din trusa de machiaj, deoarece împiedică degradarea pudrei

Sursa: worldtruth.tv

Un preot a văzut cum apare un înger la locul unui accident de mașină!... Pregătește-te de iarnă! Trucul care te ajută să cureți gheața de pe parbriz în 60 de secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x