Nu te-ai gândit niciodată la asta! Iată ce spune poziţia picioarelor despre tine

 

Deşi nu ai dat prea multă atenţie acestui lucru, limbajul non-verbal poate spune multe despre tine. De exemplu, poziţia picioarelor dezvăluie detalii interesante despre personalitate

1. Poziția A: Comunicarea cu acest gen de persoane curge de la sine, pentru că sunt interesante, creative, fermecătoare și un pic copilăroase, cu toate că nu gândesc prea mult înainte de a vorbi și își dau seama de ceea ce au spus când deja este prea târziu. 

2. Poziția B: Cei care stau cu picioarele așa sunt visători și au imaginația bogată. Au multe idei noi și bune, care le sunt de cele mai multe ori apreciate la locul de muncă. Lor nu le place monotonia.

3. Poziția C: Pentru acești oameni primează confortul. Ei sunt dezorganizați, dar știu cum să funcționeze într-un mediu răvășit. 

4. Poziția D: Cei care stau în această poziție și pășesc cu toată talpa sunt oameni deschiși la minte, care nu întâmpină neapărat probleme în a spune cuiva cum se simt. Ei pot fi uneori ușor nepoliticoși.

5. Poziția E: Aceste persoane nu se grăbesc niciodată și cred că totul li se cuvine. Sunt încăpățânate și ambițioase, niciodată nu se dau bătute până nu își ating scopurile. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe